'KRALJ' PROŽIVLJAVA PRAVU DRAMU: 'Da, još uvijek imam noćne more'

Image
Foto: AFP

Najbolji košarkaš svijeta LeBron James je u intervjuu za Bleacher Report Radio Sunday otkrio kako još uvijek ima noćne more nakon izgubljenog NBA finala protiv Golden State Warriorsa (4:2).

13.7.2015.
12:36
AFP
VOYO logo

"Nemam osjećaj kao sam krenuo dalje. Imao sam priliku učiniti nešto zaista posebno. Da, malo jesam potresen. Doma imam tri klinca koji po cijele dane trče po kući i zbog toga ne mogu biti potpuno nesretan", kazao je James koji bi mogao zaraditi etiketu gubitnika.

Naime, u svojoj 12-godišnjoj karijeri LeBron je nastupio u šest NBA finala, a samo u njih je dva slavio. I to s Miami Heatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastična predstava u finalu

Što se tiče ovoga finala, James je vukao Cleveland Cavalierse tijekom čitave serije ostvarivši prosjek od nevjerojatnih 35.8 poena, 13.3 skokova i 8.8. asistencija po susretu, ali više od dvije pobjede nisu mogli ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bez ozlijeđenih Kevina Lovea i Kyrea Irvinga, ne bez raspoloženog J.R. Smitha koji je u finalu totalno podbacio, ne protiv furioznih Warriorsa koji su demonstrirali svoju moć i osvojili prsten prvaka. Kralj zna da, ako misli postati najbolji svih vremena, mora titulu prvaka lige donijeti u Cleveland, u Ohio.

"Imam noćne more zbog nekih situacija s utakmice. Sve to još uvijek se vrti u mojoj glavi. Da, definitivno je teško. Svakim danom sve sam bolje, ali bilo mi je potrebno neko vrijeme da dođem k sebi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo