JEDAN ČLAN - JEDAN GLAS / Košarkaški klub Dinamo potpisuje ugovor s navijačima: 'Igrači se obvezuju igrati kako priliči Dinamu'

Image
Foto: Pixsell

Iz kluba kažu kako su njihov glavni ovogodišnji sponzor navijači.

20.9.2022.
11:42
Pixsell
VOYO logo

Košarkaški klub Dinamo prošle je sezone izborio plasman u najviši rang hrvatske košarke. Pobjedom nad Boscom izborili su ulazak među elitu i tako poput "starijeg brata" Futsal Dinama igraju najviši rang natjecanja u Hrvatskoj.

Klub koji se temelji na politici "jedan član -jedan glas" nakon iskoraka na terenu napravio je i iskorak na tribinama i na klupskoj politici. Tako ćemo prvi put imati situaciju gdje će svaki navijač koji kupi godišnju ulaznicu potpisati ugovor s klubom. Klub se tako obvezuje navijaču da će se igrači i treneri na terenu boriti kako to priliči svakom Dinamovcu, a navijač da će davati podršku klubu. Klub je pripremio 986 potpisanih ugovora kao plan koliko godišnjih ulaznica planiraju prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti:

Vrijeme je za Ugovor sezone: Samo uz navijače možemo postaviti temelje stabilnosti KK Dinama
Deset dana prije početka sezone među najboljim klubovima u Hrvatskoj i domaćeg dvoboja u prvom kolu protiv Alkara iz Sinja vrijeme je da predstavimo Ugovor sezone.
Ugovor sezone KK Dinamo potpisat će osobno sa svakim kupcem godišnje ulaznice u nadolazećoj sezoni.
Ugovorom sezone KK Dinamo ne prodaje “tek ili samo” godišnju ulaznicu za iduću sezonu, već se obvezuje svakom navijaču pismeno da će na svim razinama, od samog vodstva kluba preko stručnog stožera do samih igrača djelovati dostojno imenu koji nosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Igrači i treneri obvezuju se pismeno svakom navijaču da će na svakoj utakmici u sezoni odigrati kako to priliči igračima Dinama, da će se svi ponašati kao Dinamovci i sukladno tome boriti za boljitak kluba na ponos Zagreba kako na terenu, tako i van njega.
Ugovor sezone je jamstvo opstojnosti te ideje. Tim Ugovorom će navijači postaviti temelje financijske neovisnost našeg kluba na putu prema ostvarenju svih ciljeva u ovoj sezoni.
Svaki navijač potpisom Ugovora sezone pokazuje jasnu potporu i vjeru u postizanje zacrtanih ciljeva.
Pokraj svih sponzora s kojima je KK Dinamo dogovorio ili će dogovoriti suradnju, upravo kao glavnog sponzora vidimo naše navijače. Bez navijača niti klub, kako u Zagrebu, tako i u Hrvatskoj, Europi ili svijetu nema smisla postojanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Odlazak ikone /

Umirovio se jedan od najboljih zagrebačkih košarkaša: U njegovu čast održana All star utakmica

Image
Odlazak ikone /

Umirovio se jedan od najboljih zagrebačkih košarkaša: U njegovu čast održana All star utakmica


KK Dinamo kao glavnog sponzora u ovoj sezoni vidi nikoga drugoga do svojih navijača.
Upravo zato u slučaju 986 potpisanih Ugovora sezone koliko su naši Bad Blue Boysi postavili kao cilj kao glavni sponzor na dresu našeg kluba istaknut će se navijači kroz prepoznatljivu brojku 1986 i znak buldoga.
Odmah nakon pobjede nad Boscom i plasmana među najbolje što hrvatska klupska košarka ima, vodstvo našeg kluba krenulo je u slaganje kvalitetne momčadi koja će, unutar realnih mogućnosti KK Dinama, jamčiti stabilnost kluba.

Image


Prvi koraci su bili novi, dvogodišnji ugovori sa igračima koji su bili stožerni u protekloj, uspješnoj sezoni. Oni su osim košarkaških kvaliteta pokazali karakter igrača koji ide u zajednički nazivnik s imenom Dinamo. Vjernost plavom dresu produžili su tako Martin Klepo, Andro Anzulović, Luka Cvitanović, David Ušić, Damir Markota i, naravno kapetan Hrvoje Garafolić.
Tim dvogodišnjim ugovorima stvorili smo temelje daljnje nadogradnje prve momčadi. U narednim tjednima ugovore su potpisali i naši novi prvotimci, Ivan Novačić, Tomislav Cvitković, Ivan Vučić, Marin Vručinić, Stipe Dugandžić i trener Damir Miljković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve ti potpisani ugovori jamstvo su da će navijači Dinama, ali i ljubitelji košarke gledati kvalitetan spoj iskusnih igrača i mladih lavova koji će na svakoj utakmici davati sve od sebe u ostvarivanju krajnjeg cilja koji je postavljen pred njih.


Ipak, niti jedan od tih ugovora ne znači ništa bez Ugovora sezone. Upravo zato pozivamo sve navijače da potpišu do prvog kola (1. listopad protiv Alkara u Draženovom domu) Ugovor sezone i budu uz klub od prvog trenutka na uzbudljivom putu Premijer lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve detalje oko kupnje godišnje ulaznice, njezine cijene i dodatnih pogodnosti, a samim time i potpisivanja Ugovora sezone možete pronaći na internet adresi: www.kkdinamo.hr/godisnje-ulaznice.
Osim online, godišnje ulaznice možete kupiti u klupskim prostorijama (Rudeška cesta 71) i Bad Blue Boys Fan shopu (Ilica 37).
Potpiši i ti Ugovor sezone s KK Dinamom!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo