KOŠARKAŠKA REVOLUCIJA: / Uz ovu loptu i puno vježbanja mogli biste postati novi Steph Curry

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Foto: Screenshot/YouTube

Košarkaši su dobili veliku pomoć pri šuterskim treninzima, interaktivna lopta Wilson X-Connected broji pogotke i promašaje, analizira šut na bilo kojem terenu na svijetu.

11.4.2016.
16:00
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Billups preporučuje novu loptu

Najzanimljivija aplikacija je "buzzer beater" s kojom vježbate pobjednički šut na isteku vremena. Pritom možete podesiti koliko je još ostalo na semaforu. I bivši NBA prvak Chauncey Billups poznat i pod nadimkom Mr. Big Shot, oduševljen je novom loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji razlika između napornog rada i pametnog rada, a ova lopta i aplikacija nam omogućuje da vježbamo pametno. Možete raditi na svom postotku šuta, popraviti ga i vidjeti koliko ste zaista dobar strijelac", izjavio je Billups koji je osvojio naslov s Detroit Pistonsima 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se ne pretvori sve u monotoni treningu, pobrinut će se zvučni efekti, uz glas komentatora, dok su programi vježbanja usklađeni s različitim pjesmama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baterija se iscrpi nakon 100.000 šuteva

Mana ove lopte mogla bi biti cijena, u SAD-u košta 199 dolara. Lopta ima i svoj vijek trajanja jer baterija senzora nije zamjenjiva. Nakon što ispucate 100.000 šuteva, što je oko 300 svaki dan u jednoj godini, interaktivna lopta gubi svoje posebne moći i postaje obična, kao i osam puta jeftinije kožne košarkaške lopte. I dalje ćete je moći ubacivati kroz obruč, ali Wilson X-Connected više neće davati podatke o vašem šutu. Do tad biste ionako trebali biti dobro utrenirani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo