Skandal srpske zvijezde s dva promila: Mrtav pijan napao policajce

Bivsi srpski reprezentativac i NBA igrac, 213 cm visoki Ratko Varda proveo je noc iza resetaka, jer mu je tijekom policijske kontrole alkotestom izmjereno vise od dva promila alkohola u krvi.

10.12.2014.
9:31
VOYO logo

Bahati kosarkas u pocetku nije zelio 'puhati', te kako donose srpski mediji, sve se pretvorilo u ruznu scenu na beogradskim ulicama.

"Poceo je psovati, mahao je rukama i objasnjavao tko je on. Policajci su bili uporni i objasnili su da ce ga odvesti u bolnicu na vadenje krvi ako ne pristane puhati", donose srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varda (35) je napuhao vise od dva promila i kad je saznao da ce morati provesti noc u stanici, tek je onda izgubio kontrolu.

"Htio se tuci s policijom, prijetio im je batinama, da ce ga dobro zapamtiti. Situacija je bila na rubu fizickog obracuna, ali policajci su svladali kosarkaska i smjestili na zadnje sjediste policijskog automobila", donose srpski mediji izjavu jednog od ocevidaca cijelog incidenta. Varda ce ostati bez vozacke dozvole minimalno osam mjeseci, a dobit ce i novcanu kaznu koja u nasoj valuti vrijedi izmedu 6.300 i 7.500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo