BIZARNA REAKCIJA NBA ZVIJEZDE / Koji je njegov problem? James Harden dobio prekrasnu tortu za rođendan pa je s jahte bacio u more

Image

Zvijezda Philadelphije organizirala je zabavu na oceanu i to na luksuznoj jahti, a prijatelji su mu priredili i lijep poklon

27.8.2022.
11:19
VOYO logo

Jedan od najboljih NBA košarkaša, James Harden, proslavio je u petak 33. rođendan i to pravim "divljim" tulumom na jahti.

Zvijezda Philadelphije organizirala je zabavu na oceanu i to na luksuznoj jahti, a prijatelji su mu priredili i lijep poklon, s kojim je on postupio krajnje bezobrazno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hardenu su poklonili golemu tortu, koja je više sličila na svadbenu nego na rođendansku tortu, a on je tu tortu poprilično bezobrazno bacio u s jahte u more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog? Teško je reći, ali moguće je da je to napravio zbog toga što je posljednjih mjeseci Harden na strogoj dijeti i brutalni trenira kako bi se doveo u što bolju fizičku formu. Harden je proteklih godina bio žestoko kritiziran zbog viška kilograma, ali sada se doveo u red i izgleda odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo