PREKO BARE / Kapetanica hrvatske košarkaške reprezentacije odlazi u WNBA

Image
Foto: Pixsell.hr

Ona je ključna igračica hrvatske izabrane vrste što se vrlo dobro vidjelo u posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. u kojima je postizala u prosjeku 21 poen i bilježila četiri asistencije

24.2.2023.
23:10
Pixsell.hr
VOYO logo

Ivana Dojkić, kapetanica hrvatske košarkaške reprezentacije, potpisala je ugovor s Seattle Storm. WNBA klub je potvrdio njen transfer na svojim društvenim mrežama.

'Ivana je strastvena igračica koja će nam donijeti energiju. Ona izvrsno dodaje, ima prirodan osjećaj za igru i svestrana je strijelkinja koja se može probiti do obruča, ali i šutirati za tri poena”, rekla je glavna trenerica Seattle Storma Noelle Quinn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kapetanica hrvatske košarkaške reprezentacije je karijeru započela u ŽKK Novi Zagreb, a u WNBA odlazi iz Virtus Segafredo Bologne. U talijanskom prvoligašu je ove sezone bilježila statistiku od 13.6 poena, 4.4 asistencije, 4.1 skok i 1.4 osvojena lopta.

Dojkić je ključna igračica hrvatske izabrane vrste što se vrlo dobro vidjelo u posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. u kojima je postizala u prosjeku 21 poen i bilježila četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo