KAPETANI IZABRALI SUIGRAČE ZA ALL-STAR: / LeBron i Antetokounmpo poslije drafta obavili trade, Srbija dobila predstavnika nakon 15 godina

Image
Foto: AFP

All-Star vikend na rasporedu je od 15. do 17. veljače.

8.2.2019.
8:55
AFP
VOYO logo

Dobitnici najviše glasova za All-Star utakmicu LeBronJames i GiannisAntetokoumpo izabrali su momčadi koje će odmjeriti snage u Charlotti idućeg vikenda. Kao što je poznato format utakmice najvećih zvijezda NBA lige je promijenjen pa više nema klasičnog obračuna Istoka i Zapada nego sada kapetani, odnosno igrači koji su dobili najviše glasova, biraju svoje suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James u svoju je momčad tako odabrao Kevina Duranta, Kyrie Irvinga, bivšeg suigrača iz Clevelanda s kojim se nije rastao u najboljim odnosima, dok će u petorci još biti Kawhi Leonard i James Harden.

Pozvao Wadea

Među rezervama su se našli Anthony Davis, nesuđeni mu suigrač, Damian Lillard, Ben Simmons, Klay Thompson i Karl-Anthony Towns. Dwane Wade je pak bio njegov izbor kada su u pitanju izbor veterana. Dvojac je zajedno igrao u Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gainnis je u petorku uvrstio Stephena Curryja, Joela Embiida, Paula Georgea i Kembu Walkera. S klupe će priliku čekati Blake Griffin, Nikola Jokić (prvi srpski igrač na All-Staru poslije 15 godina), Kyle Lowry, Khris Middleton, D'Angelo Russel (zamjena za ozlijeđenog Oladipa), Russel Westbrooke, Nikola Vučević te od veterana Dirk Nowitzki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavili trade

Zanimljivo je da su kapetani obavili trade. Antetokoumpo je LeBronu dao Simmonsa, dok je zauzvrat dobio Westbrooka. Bit će zanimljivo vidjeti u istoj momčadi potonjeg i Embiida jer dvojac nije u bajnim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo