KAPETAN CIBONE BRUTALNO NOKAUTIRAO ZADRANINA I RAZBIO MU GLAVU: / Pojavio se video sramotnog poteza Rozića

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Vruće je bilo jučer u Višnjiku. I zanimljivo. U drugoj utakmici polufinala Lige za prvaka Zadar je svladao Cibonu na Višnjiku 73-70 i izjednačio seriju.

22.5.2016.
13:06
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Utakmica Zadra i Cibone, barem onaj njezin sportski dio, pala je u drugi plan. U prvi su došle neke druge, nekošarkaške, nesportske stvari. Mulaomerović je s pravom poludio na navijačko i rasističko vrijeđanje s tribina Višnjika. Strateg Vukova bio ogorčen i imao je puno toga za kazati. U svojem vatrenom obraćanju javnosti i medijima i trener Zadra Ante Nazor ga je smirivao, ali bez uspjeha.

Udario ga i nije mu se ispričao

Kad se mislilo da će Mulaomerovićevo izlaganje biti i posljednja nesportska stvar ovog dvoboja, pojavila se snimka koja još više baca sjenu na sam sport i ovu utakmicu. Glavni negativac snimke je kapetan Cibone Marin Rozić koji je, naime, u jednoj obrambenoj akciji udario Lovru Bašića laktom u glavu, nakon čega je mladi Zadranin ostao ležati na parketu raskrvavljene glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se podigao te uputio Roziću nekoliko riječi, onako ljut i vruć opsovao je kapetanu Cibone majku, ali Rozić se nije našao shodnim ispričati za zaista ružan, ružan nasrtaj, piše Zadarsport.com! Radi li se o namjernom udarcu ili udarcu do kojeg je došlo u žaru borbe, procijenite sami...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo