KAKVA UTAKMICA OŽALOŠĆENOG JUNAKA BOSTONA! / Na rođendan tragično preminule sestre uništio Wizardse

Image
3.5.2017.
8:03
VOYO logo

Upravo briljantan bio je Isaiah Thomas, 28-godišnjak iza kojeg je odlična sezona, ali i velika tragedija u njoj. Momak je u doigravanje ušao sa saznanjem da mu je mlađa sestra Chyna poginula u prometnoj nesreći i doigravanje, kako je kazao, igra s mislima na nju i pritom 'razvaljuje'. Uništio je Chicago Bullse sa suzama u očima, a isto radi i Wizardsima. Da je Chyna živa jučer bi slavila 23. rođendan, a Isaiah ga je obilježio s 53 poena što je drugi najbolji napadački učinak u povijesti kluba kroz doigravanja (Havlicek 54). Dvadeset je ubacio u posljednjoj četvrtini, devet dodao u produžetku. Usput, posljednja dva dana sate provodi na zubarskom stolcu nakon što je ostao bez zuba u prošloj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan je u poraženoj momčadi bio John Wall s 40 ubačenih koševa i 13 asistencija, dok je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović ostao bez poena u osam odigranih minuta. Imao je dva promašaja za tri poena i dvije uhvaćene lopte.

Prošlosezonski finalisti Golden State Warriorsi su, pak, stigli do uvodne pobjede u polufinalu Zapada nakon što su sa 106-94 svladali Utah Jazz. Stephen Curry s 22 poena je predvodio sve suigrače iz petorke koji su ubacili dvoznamenkast broj poena, dok je kod Jazza najbolji bio Rudy Gobert s 13 poena i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijska polufinala:

Istok

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics - Washington Wizards 129-119 (produžetak)

Zapad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriors - Utah Jazz 106-94

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo