KAKO SU KOBE I SHAQ ISPRAŠILI LEGENDARNE BULLSE: / Jordan više nije mogao čuvati Bryanta, rekao je Pippenu da ga preuzme

Image
Foto: Profimedia

Jordan je zabio više poena. Na Kobejevih 20 on je odgovorio sa svojim 31 poenom, no pognutih su glava prvaci te večeri otišli s terena

19.5.2020.
16:56
Profimedia
VOYO logo

Michael Jordan na našim je ekranima otplesao svoj posljednji ples. Dokumentarac "The Last Dance" koji prati legendarnu generaciju Bullsa uzburkao je duhove prošlosti i otkrio neke nepoznate priče iz perspektive samog Jordana te njihovih suigrača i protivnika.

U deset epizoda dokumentarca stali su svi uspjesi momčadi za koju mnogi smatraju da je najbolja u povijesti košarke, no ima zanimljivih utakmica u kojima su ostali NBA velikani svladali Bullse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na primjer, na društvenim mrežama se ovih dana može naći snimka utakmice iz davne 1998. godine u kojoj su se susreli 19-godišnji Kobe Bryant i Jordan u svojoj posljednjoj sezoni s Bullsima.

Ta je utakmica odigrana 1. veljače, a Lakersi sa Shaquilleom O'Nealom i Kobejem Bryantom u glavnoj ulozi pokazali su tad da će u bliskoj budućnosti biti dominantna sila u NBA ligi. Lakersi su demolirali Bullse rezultatom 112:87, a posebno je u oko upala jedna scena u kojoj nakon prekršaja na Bryantu i zakucavanja Jordan govori Pippenu da on preuzme Kobeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRYANT JE IMAO PROBLEMA O KOJIMA NIKOM NIJE PRIČAO: /

Obdukcija otkrila da je u krvi imao metilfenidat

Image
BRYANT JE IMAO PROBLEMA O KOJIMA NIKOM NIJE PRIČAO: /

Obdukcija otkrila da je u krvi imao metilfenidat

Shaq i Magic misle da su Lakersi bolji

Jordan je zabio više poena. Na Kobejevih 20 on je odgovorio sa svojim 31 poenom, no pognutih su glava prvaci te večeri otišli s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shaquille O'Neal je vjerojatno na umu imao tu utakmicu kad je nedavno izjavio da bi njegovi Lakersi u top formi bili bolja momčad od Jordanovih Bullsa.

S njim se složio i velikan Lakersa Magic Johnson koji je također prednost dao momčadi u zlatnom i ljubičastom jer Bullsi jednostavno nisu imali centra koji bi se mogao nositi sa Shaquilleom O'Nealom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo