JOKIĆ I LILLARD NAPRAVILI SHOW U COLORADU: / Srbin pokazao zašto je favorit za MVP nagradu, Denver poravnao seriju

Image
Foto: Profimedia

Milwaukee Bucksi podebljali su vodstvo protiv aktualnih viceprvaka Miami Heata. Slavili su sinoć uvjerljivo 132:98 i tako maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena

25.5.2021.
8:31
Profimedia
VOYO logo

Srpski centar i najveći favorit za nagradu MVP u NBA ligi Nikola Jokić pokazao je u sinoćnjoj playoff utakmici protiv Portlanda da tu nagradu i zaslužuje. Denver je na krilima Srbina slavio 128:109 i tako poravnao seriju na 1:1 ukupno.

Jokić je utakmicu završio s 38 poena, osam skokova i pet asistencija, s time da je bio vrlo efikasan. Iz igre je gađao 15 od 20, a s trice 2 od 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao se hero-ball u Ball Areni u Denveru, s druge je strane plašt stavio Damian Lillard koji je zabio 42 poena, no efikasan je bio samo s trice. Dame je za 42 minute na parketu pogodio 9 trica iz 16 pokušaja, izjednačio je i rekord od osam zabijenih trica u poluvremenu, no ukupno je iz igre gađao 11 od 24. Svom je učinku dodao i 10 asistencija. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bucksi vode 2-0

Milwaukee Bucksi podebljali su vodstvo protiv aktualnih viceprvaka Miami Heata. Slavili su sinoć uvjerljivo 132:98 i tako maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena.

Buckse je do pobjede predvodio Grk Giannis Antetokounmpo s 31 poenom, 13 skokova i 6 asistencija, a pomogao mu je i Khris Middleton sa 17 poena i šutem 3 od 3 za 3. Na samom početku utakmice Giannis se "istaknuo" i jednim nesportskim potezom kada je nakon zakucavanja za 12:2 namjerno nagazio na koljeno Trevora Arize koji je ležao na parketu, no suci to nisu sankcionirali. Bryn Forbes je ušao s klupe i postigao 22 poena, od toga šest trica, dok je Jrue Holiday uz 11 ubačaja podijelio čak 15 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Heata najučinkovitija su bila dvojica igrača koja su ušla s klupe, Dewayne Dedmon sa 19 i Goran Dragić sa 18 pogodaka.

Milwaukee i Miami sastali su se u doigravanju i prošle godine kada je u drugom krugu Miami bio uspješniji sa 4-1, a Milwaukee je sada na najboljem putu uzvratiti mu za taj poraz. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo