'TO JE MOJA LOPTA' / Jokić dostigao LeBrona pa napravio šou u svlačionici, trener otkrio detalje

Image
Foto: Profimedia

Suigrači su Gillespieja odlučili nagraditi loptom s utakmice, no onda je uslijedio Jokićev šou u svlačionici o kojem je na konferenciji za medije progovorio trener Denvera Michael Malone.

24.2.2024.
11:18
Profimedia
VOYO logo

Michael Porter Jr. zabio je 34 poena i skupio 12 skokova za trijumf Denvera kod Portlanda 127-112, dok je Nikola Jokić ubacio 29 poena uz šut 12-17 i dodao 15 skokova i 14 asistencija za svoj 17. triple-double u sezoni i 122. u karijeri.

Image
LOVA DO KROVA /

Šarićev trener postao najplaćeniji trener u NBA ligi

Image
LOVA DO KROVA /

Šarićev trener postao najplaćeniji trener u NBA ligi

Ako se računaju i utakmice doigravanja, onda se ta brojka penje do 138, baš koliko ih ima i košarkaš Los Angeles Lakersa LeBron James, s kojim se tako izjednačio na četvrtom mjestu vječne liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu od najboljih utakmica u karijeri za Nuggetse je odigrao Collin Gillespie koji se zaustavio na 18 poena i četiri asistencije za 24 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suigrači su ga odlučili nagraditi loptom s utakmice, no onda je uslijedio Jokićev šou u svlačionici o kojem je na konferenciji za medije progovorio trener Denvera Michael Malone.

"Gillespie je izgledao baš komforno i pun samopouzdanja na parketu. Kada je dobio loptu, Nikola mu je prišao i pitao ga: 'Što si kojeg vraga napravio, ja sam imao triple-double, to je moja lopta'", objasnio je Malone situaciju iz svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je na kraju dao Collinu da zadrži loptu. Gillespie je stvarno odigrao dobru utakmicu i svi su u svlačionici stvarno sretni zbog njega."

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvije utakmice protiv Rumunjske može napraviti veliki korak prema prvom mjestu. Dvoboje 28. veljače i 3. ožujka pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo