JESTE LI PRIMJETILI ŠTO JE BOGDANOVIĆEV SUIGRAČ RADIO ZA VRIJEME POBJEDNIČKOG ŠUTA? / Ovaj detalj promaknuo je mnogima

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Najbolji hrvatski košarkaš iz svih uglova

10.11.2019.
14:39
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Službeni NBA na You Tubeu izbacio je video od 54 sekunde pobjedničkog šuta Bojana Bogdanovića protiv Milwaukee Bucksa, finalista Istoka prošle sezone kojeg predvodi aktualni MVP lige Giannis Antetokounmpo. Video možete vidjeti - OVDJE.

Vivint Smart Home Arena u transu

Babo je pogodio pobjedničku tricu protiv jakih Bucksa u svojoj Vivint Smart Home Areni u Salt Lake Cityju u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu, a uz to utrpao je season-high 33 poena. Utah Jazz na kraju je slavio sa 103:100. Zamjetili smo i jedan detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u trenutku kad je na semaforu iznad koša, koji pokazuje vrijeme napada stajalo 0.00 (lopta je još bila u zraku), Bogdanovićev suigrač, reprezentativac Australije Joe Ingles koji mu je i dodao prilikom izvođenja iz auta, već je imao pobjednički dignute ruke u zraku... Znao je Australac da će ju Babo pospremiti u koš. I rotacija lopte na putu prema obruču sugerirala je to...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TRENUTAK KAD SE PUNA ARENA POKLONILA BOJANU BOGDANOVIĆU: /

Babo im je pokazao kakav je gospodin

Oduševio američku košarkašku javnost

Bogdanović je oduševio američku košarkašku javnost, ne samo ovom utakmicom nego općenito. Hrvatski šuter koji bi trebao igrati za Hrvatsku na olimpijskim kvalifikacijama, nadamo se u Splitu, trenutno je na odličnom prosjeku od 21.8 poena, 4.5 skoka i 2.0 poena po susretu.

Kako to već obično biva, na You Tubeu izašao je video svih koševa i onih najboljih poteza Bojana Bogdanovića protiv Bucksa, koji možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo