IZGUBLJENI RAPTORSI: / LeBron i Cavsi otpuhali Toronto s parketa i sad su na korak do finala

Image
26.5.2016.
8:24
VOYO logo

Drugi uzastopni proboj u veliki finale NBA lige mogu ostvariti u petak kada je u Torontu na rasporedu šesta utakmica serije ovih dviju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 20,000 raspoloženih navijača Cavaliersi su već u prvom poluvremenu imali 34 poena razlike, potom prednost podigli i na 43 pa su igrači s klupe dobili solidnu minutažu u završnici. Cijela pobjednička momčad nalikovala je na onu koja je s deset vezanih pobjeda otvorila doigravanje, odnosno nimalo nalik na sastav koji u Torontu nije znao kako nauditi domaćinima.

Neprepoznatljivo loši Raptorsi

Kako su, pak, izgledali Raptorsi najbolje će reći sljedeće brojke: šut za tri poena bio im je 3-17, a ukupan iz igre 39,1 posto. Imali su 21 skok manje od domaćina (27:48) i samo dvojicu igrača koja su ubacila dvoznamenkast broj poena. DeMar DeRozan postigao ih je 14, Kyle Lowry tek 13, što je čak 40 kombiniranih poena manje u odnosu na ono što su napravili u prethodnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletna momčad Raptorsa ubacila je tek sedam poena više u odnosu na tri najveće zvijezde Cavsa. Uz Jamesa i Lovea svoju je ulogu u pobjedi sastava odradio i Kyrie Irving, strijelac 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Istok

Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors 116:78

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Cleveland vodi u seriji 3:2)

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo