MRŠIĆ OKUPLJA KOŠARKAŠE / Izbornik objavio na koga računa za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre: 'Jako bi nam bilo bitno kad bi on došao'

Image
Foto: Screenshot

Konferenciju ste uživo mogli gledati na portalu Net.hr

8.6.2021.
12:03
Screenshot
VOYO logo

Izbornik muške košarkaške reprezentacije Veljko Mršić objavio je prošlog tjedna širi popis igrača koji konkuriraju za momčad koja će od 29. lipnja do 4. srpnja u splitskoj Spaladium Areni pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

U utorak pak je odlučio stati pred novinare i te je najavio okupljanje i početak priprema hrvatske reprezentacije. Tim povodom objavio je imena igrača koje bi htio vidjeti u Splitu: Roko Ukić, Roko Rogić, Toni Katić, Filip Krušlin, Luka Babić, Toni Perković, Antonio Jordano, Mateo Drežnjak, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Pavle Marčinković, Željko Šakić, Dario Šarić, Ante Žižić, Miro Bilan i Ivica Zubac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je upitno je hoće li na okupljanje moći računati na Bojana Bogdanovića i Ivicu Zupca. Naime, njihovi klubovi susrest će se u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige što znači da će ili LA Clippersi ili Utah Jazz nastupiti u finalu Zapada koje se igra isto kad i olimpijske kvalifikacije. Također, i dolazak Darija Šarića ovisi o nastupima Sunsa u doigravanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije tajna da je Bogdanović naš najbolji igrač i bez obzira na to što su Zubac i Šarić bitni igrači, tu s nekako možemo pokriti. Bitno nam je kad bi Bogdanović došao", kazao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo