NESTVARAN POTEZ KOBEA BRYANTA IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: / Nikome nije jasno kako je ovo zabio

Image
Foto: Screenshot

Malo više od pola godine kansije potpisao je za LA

22.5.2020.
12:00
Screenshot
VOYO logo

Još uvijek pokušavamo shvatiti kako je Kobe Bryant postigao ovaj koša. Tim riječima američki ESPN popratio je jedan Bryantov srednjoškolski nastup. Riječ je o utakmici odigranoj 22. prosinca 1995. između njegovog Lower Mariona i St.Anthonyja.

Sedam mjeseci nakon te utakmice Bryan je s nepunih 18 godina postao igrač La Lakersa. Kako je imao 17 godina njegovi roditelji morali su supotpisati ugovor jer je on tek malo prije početka sezone, 23, kolovoza 1996., napunio 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, stigla je vijest da je na dražbi memorabilija tragično stradalog košarkaškog velikana, koji je u siječnju ove godine poginuo u helikopterskoj nesreći, prikupljeno više od 200.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću cijenu postigao je otisak njegovih ruku s poznatog Pločnika slavnih u Los Angelesu koji je prodan za 75.000 dolara. Košarkaški komplet kojega je Bryant nosio tijekom finala doigravanja NBA lige 2000. godine prodan je za 43.750 dolara, dok je obuća iz finala te iste godine prodana za 25.600 dolara, objavila je aukcijska kuća "Julien's Auctions" koja je organizirala dražbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo