HRVATSKI REPREZENTATIVAC BEZ UBAČAJA: / Novi poraz Sunsa i napadački blijedo izdanje Bendera u njemu, prvaci slavili

Image
Foto: AFP
7.11.2017.
8:07
AFP
VOYO logo

U ogledu dviju momčadi koje će jako teško vidjeti doigravanje za naslov prvaka, Netsi su slavili 98-92 predvođeni učinkom D'Angela Russella. Igrač koji nakon dviju uvodnih sezona u Los Angeles Lakersima treću igra za Netse isporučio je 23 koša (13 u zadnjoj četvrtini) uz šest skokova i osam asistencija. Za Sunse koji su se uspijeli izvući iz zaostatka od petnaest poena i povesti, a potom pasti u završnici, nastupio je i Dragan Bender. U nešto više od deset minuta provedenih na parketu promašio je dva pokušaja ubačaja, ostao na nuli u rubrici poena i ostvario četiri skoka.

Aktualni prvaci imali su dosta problema sa preciznošću, no na kraju i upisali pobjedu protiv Miami Heata. Završilo je 97-80 za Golden State Warriorse koji su slavljem stigli do osme pobjede u jedanaestoj utakmici sezone. Obje momčadi imale su šut ispod 37 posto, a svoj loš dan i Stephen Curry koji je za 16 koševa potrošio 19 lopti iz igre (pet ubačaja). Kevin Durant je ubacio 21 i dodao im osam uhvaćenih lopti ispod obruča i šest asistencija. Goran Dragić bio je jedini igrač iz početne petorke Miamija koji je ubacio dvoznamenkasti broj poena, preciznije 19. Ostatak neraspoložene petorke Heata kombinirano ih je dodao 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ogledu u Atlanti domaće Hawkse svladali su Boston Celticsi, a bilo je 110-107. Al Hoford bio je na pragu triple-doublea sa 15 koševa, deset skokova i devet asistencija, a time i najbolja pratnja Kyrieu Irvingu (35 poena, sedam asistencija). Najviše za Hawkse, 23 koša, ubacio je Dennis Schröder. Bostonu je ovo bila deveta pobjeda u nizu te su sad na omjeru 9-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Atlanta Hawks - Boston Celtics 107-110

Phoenix Suns - Brooklyn Nets 92-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriors - Miami Heat 97-80

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo