VIDEO: / To se rijetko viđa! Hrvat 'uništio' Barcelonu!

Hrvatski košarkaš Goran Suton junak je vikenda u španjolskoj ACB ligi.

3.11.2014.
13:15
VOYO logo

Čovjek kojeg se Cedevita olako riješila ovo ljeto, a izbornik Jasmin Repeša ga nije poveo na Svjetsko prvenstvo, briljira u Španjolskoj. Na prosjeku je od 10.8 koševa i 6.4 skoka, a bio je jedan od najboljih i u nedjeljnom katalonskom derbiju.

Zaključio ga je s 13 poena i devet skokova, a njegov posljednji koš je ujedno i odlučio pobjednika. Gosti su šest sekundi do kraja imali loptu sa strane, ona je na koncu došla do Sutona koji je imao mirnu ruku i donio svome klubu jubilarnu 700. pobjedu u elitnom rangu španjolske košarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.snappytv.com/snap/canasta-de-goran-suton-para-darle-al-fiatc-joventut-la-vict-about-fc-barcelona-fiatc-joventut-on-acb-live-021_oa

S iste utakmice španjolske je portale preplavila još jedna snimka, ali u njoj hrvatski predstavnik nije ispao junak. Demond Mallet je, naime, prilikom jednog izvođenja lopte pod košem potpuno ismijao našeg Antu Tomića. Dubrovčanin je bio okrenut licem prema terenu, očekujući da će Mallet tražiti nekoga od suigrača. No Amerikanac ga je pogodio u leđa i potom mirno ubacio loptu u koš. Ne viđa se često, ali sve je u skladu s pravilima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.snappytv.com/snap/jugada-de-pillo-de-demond-mallet-about-fc-barcelona-fiatc-joventut-on-acb-live-021_8t

Tomić je, inače, odigrao vrlo dobru utakmicu. Ubacio je 17 koševa i uhvatio deset loptiu pod obručima, ali njegovoj momčadi to nije pomoglo da izbjegne poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo