Hrvatska postaje kosarkasko srediste Europe: 'Radujem se dolasku'

Nakon Svjetskog prvenstva u Spanjolskoj, kosarkasko ludilo nastavlja se u Hrvatskoj.

15.9.2014.
18:31
VOYO logo

Kosarkasko ludilo sa Svjetskog se prvenstva seli u Hrvatsku. Zadar Basketball Tournament od ovoga tjedna postaje sportski epicentar Europe. U zadarskom Visnjiku, od 18. do 21. rujna, cak cetiri euroligasa najljepsi su poklon svim ljubiteljima kosarke u godini prisjecanja na sezonu 1974/75. i zlatna vremena sjajne kosarkaske povijesti Zadra.

U cetiri dana turnira, u Zadar dolaze najbolje momcadi danasnjice, a KK Zadar i zagrebacka KK Cedevita branit ce boje Hrvatske. Njemacka Alba Berlin, turski Daraussafaka Dogus, Fenerbahce Ulker i Galatasaray Liv Hospital pokusat ce osvojiti naslov prvog pobjednika Zadar Basketball Tournamenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se ponovnom dolasku u Zadar, navijaci ce na Zadar Basketball Tournamentu imati priliku vidjeti sest zaista velikih ekipa. Iskoristit cemo Turnir na najbolji moguci nacin da vidimo sto smo do sada radili, da dobijemo realnu sliku sto mozemo ocekivati tijekom sezone. Tu je, kao i uvijek, respekt prema svim klubovima!", izjavio je trener Fenerbahcea Zeljko Obradovic i dodao:

"Bit ce ovo prilika da se lijepo druzimo i da se igra dobra kosarka!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sportska uzbudenja u Visnjiku, turnir prate i brojna popratna dogadanja. U subotu, 20. rujna, u 11,00 sati na zadarskom Forumu, kosarkasi ce zaigrati s mladim Zadranima, odati im tajne vrhunske kosarke i razmijeniti iskustva. U vecernjim satima, organizatori turnira prireduju Gala veceru za gospodarstvenike i uzvanike, Players Party te druga dogadanja.

U cetiri dana turnira, momcadi igraju u dvije skupine, a dvije dnevne utakmice igraju se u terminima od 18,00 i 20,30 sati. Ulaznice za kosarkaski spektakl prodaju se po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu za tribine (dvije utakmice, finalni dan tri utakmice), a paket ulaznica za cetiri dana (devet utakmica) je po cijeni od 130 kuna. Dnevna ulaznica za tribinu Obiteljski VIP moze se osigurati po cijeni od 50 kuna, a paket ulaznica za 160 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo