FOTO: / Novi potop! Hrvatska na korak od ispadanja sa Svjetskog prvenstva

Hrvatski kosarkasi nastavili su s losom igrom na Svjetskom prvenstvu, Grcka je slavila s 76:65 i gurnula nase kosarkase na korak od kraja natjecanja na SP-u.

3.9.2014.
12:38
VOYO logo

Nakon blamaze protiv Senegala (77:75) nasi kosarkasi su pali u letargiju i odigrali mozda i najlosiju utakmicu na SP-u. Protiv najboljeg suparnika u skupini - Grcke izgubili su 'samo' s 11 koseva zaostatka, a da su Heleni bili mrvicu raspolozeniji u napadu, Repesine trupe bi dozivjele debakl.

Od samog pocetka gledali smo jednosmjernu utakmicu, u prvom poluvremenu su Grci napravili vise od 10 poena prednosti i lakocom su drzali tu razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojac Kaimakoglu, Bourousis i Papanikolau bio je nerjesiva zagonetka, dok u Hrvatskoj reprezentaciji 20 poena je zabio Bojan Bogdanovic. Novi NBA-ovac bio je jedini raspolozeni igrac nase reprezentacije u nastavku.

Kolo prije kraja, kalkulacije su jasne. Hrvatska mora u cetvrtak (18 sati) pobijediti Portoriko. Ukoliko izgube, nasi kosarkasi se ekspresno vracaju kuci. U slucaju pobjede, mogu biti izmedu drugog i cetvrtog mjesta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Grcka 8 2. Argentina 7 3. Hrvatska 6 4. Senegal 6 5. Portoriko 5 6. Filipini 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo