HRVATSKA IH JE POTPUNO UNIŠTILA: / Gasol i društvo doživjeli i drugi dramatičan poraz na Igrama!

Image
Foto: AFP, MARK RALSTON
Image
Foto: AFP, MARK RALSTON

U prvoj utakmici 2. kola skupine B turnira košarkaša na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru domaćin Brazil je svladao europskog prvaka Španjolsku sa 66-65 (18-13, 16-18, 19-14, 13-20).

9.8.2016.
21:44
AFP, MARK RALSTON
VOYO logo

Junak brazilske pobjede bio je Marquinos koji je nakon skoka u napadu 5,5 sekundi prije kraja popravio promašaj Huertasa i doveo svoju momčad u vodstvo od 66-65. Nakon minute odmora pobjedu Španjolskoj pokušao je donijeti Sergio Llull, ali brazilska obrana zatvorila mu je prodor pod obruč, pa je španjolski branič uputio šut preko ruke s pet metara iskosa koji nije pronašao cilj.

Tragičar Gasol

Tragičar u španjolskim redovima ipak je bio iskusni centar Pau Gasol koji je 23 sekunde prije kraja pri vodstvu svoje momčadi 65-64 promašio dva slobodna bacanja. Ukupno je Gasol promašio čak sedam od 12 slobodnih bacanja na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u sastavu Brazila bili su Huertas s 11 i Marquinos s 10 koševa, dok je Gasol s 13 poena i 10 skokova bio najučinkovitiji u španjolskoj reprezentaciji. Brazil sada ima po pobjedu i poraz, dok je Španjolska neočekivano pala na 0-2 nakon što je u 1. kolu izgubila od Hrvatske sa 70-72.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu ove skupine od ponoći će igrati Litva i Nigerija, dok će Hrvatska protiv Argentine igrati od 3.30 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo