HEZONJA PROGOVORIO O PROBLEMIMA: / 'Stalno imamo neke nesuglasice unutar ekipe i čudan je osjećaj'

Image
Foto: PIXSELL

Košarkaš Orlanda govorio je o svojoj sezoni, reprezentaciji i planovima za ljeto

12.3.2018.
11:08
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja nakon lošeg početka u NBA-u igra sve bolje za svoj Orlando Magic i potvrđuje kako zaslužuje igrati u najelitnijoj ligi svijeta.

U posljednjih 20 utakmica u prosjeku zabija 13.3 poena uz 4.6 skokova u 26.4 minute na parketu. Iz igre šutira 46.2 posto, a šut za tri poena mu je na 37.5 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede suigrača otvorile put

BOGDANOVIĆ U STRAŠNOJ FORMI: Na krilima Hrvata razbijena Atlanta, Hezonja atraktivno zakucavao

"Trenirao sam cijelo vrijeme, nije bilo nikakvih problema oko rada. Pola ekipe se ozlijedilo i dobio sam šansu te je sve došlo na svoje. Od tada igram dobro i držim formu. Naš trener više radi sa starijima, ide po pobjede, ali kako smo ušli u loš niz plus ozljede, onda je došla šansa i za mene. Kada sam ušao i stvorio sam sebi ritam, sve mi je došlo prirodno u igri i sada više nema problema", rekao je Hezonja u razgovoru za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nada se velikom rezultatu

Iako je Hrvatska loše krenula u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine održava u Kini, Hezonja se nada kako će u budućnosti ostvariti dobar rezultat na nekom velikom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEZONJA ĆE USKORO MORATI ODLUČITI O NOVOM KLUBU: Vlade Divac i Sacramento imaju zaokruženo njegovo ime u bilježnici

"Prošlo prvenstvo nisam mogao igrati, na prethodnim neki drugi..Čudno je, stalno imamo neke nesuglasice unutar ekipe i čudan je osjećaj. Mislim da ćemo s ovim mlađima, uz Darija i mene, biti prava ekipa. To ne znači samo na papiru, već i na terenu. Tamo se trebamo pokazati, a do sada nismo pokazivali ništa. Ne bojim se kada je riječ o budućnosti. Čisto sumnjam da će doći netko od starijih, sve ostaje na mlađima - Dario, Bojan i ja smo najstariji - tako da mislim da ćemo biti jednako dobro", nastavio je Hezonja, a dotaknuo se i ostalih igrača iz regije u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nisam razmišljao o tome što će biti na ljeto"

"Sa svima razgovaram, mogu ja njih posavjetovati, oni mene. Pogotovo stariji koji su došli prije. Lijep je osjećaj, prije je bilo 5-6 Europljana, a sada mnogo više. To je super za cijeli sport u regiji, a mi možemo uvijek razgovarati s nekim o svemu."

Mario na kraju sezone može birati klub u kojemu ću nastaviti karijeru. Iako je Orlando odbio njegovu opciju za produženje ugovora i dalje može ostati i u momčadi iz Floride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nisam razmišljao o tome što će biti na ljeto. Orlando mi je najdraži, ali moramo još o svemu razmisliti", zaključio je za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo