HEZONJA NAJBOLJI STRIJELAC U KULTNOJ DVORANI: / Mario izrešetao koš protivnika, Jokić slavio protiv Bogdanovića

Image
Foto: Screenshot Youtube

Bogata noć u NBA ligi

4.4.2018.
8:33
Screenshot Youtube
VOYO logo

Košarkaši Denver Nuggets pobijedili su kod kuće Indiana Pacerse 107:104 i tako su ostali u borbi za doigravanje na Zapadnoj konferenciji. U izjednačenoj utakmici domaćini su imali prednost većim djelom susreta te su došli do 43 slavlja ove sezone usprkos tome što su gosti u jednom trenutku došli i na minus 2.

Jokić opet najbolji

Nuggetse je predvodio srpski centar Nikola Jokić. Najbolji košarkaš Denvera zabio je 30 poena uz sedam asistencija i šest skokova. Slijedio ga je Will Barton s 26 poena i 10 skokova. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović u redovima poraženih ubacio je 11 poena (4/12 šut iz igre) uz tri skoka. Victor Oladipo se zaustavio na raznovrsnom učinku od 25 poena, šest skokova i sedam asistencija uz četiri ukradene lopte te dvije blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih reprezentativaca u akciji su bili još Dragan Bender, Mario Hezonja i Ante Žižić. Bender je startao u prvoj petorci za Phoenix Sunse te odigrao 21 minutu. Za to je vrijeme zabio osam poena uz sedam skokova (3/7 šut iz igre). Njegovi Sunsi svladali su u derbiju začelja Zapada Sacramento Kingse 97:94. Najbolji pojedinac u redovima pobjednika bio je rookie Josh Jackson s 28 poena.

Efikasni Hezonja

Hezonja je odigrao efikasnu utakmicu u pobjedi Orlanda protiv New York Knicksa 97:73 u Madison Square Gardenu. Hrvatski reprezentativac na parketu je proveo čak 35 minuta i za to vrijeme ubacio 19 poena (7/12 šut iz igre) uz šest skokova. Bio je najbolji strijelac cijele utakmice, a slijedio ga je u njegovoj momčadi Jamel Artis sa 16 koševa. Kod poraženih, Tim Hardaway Jr. ubacio je 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju Istoka LeBron James je s 27 poena, deset skokova i šest dodavanje predvodio Cleveland do 112:106 slavlja protiv Toronto Raptorsa. Žižić je odigrao tek minutu bez učinka. Dario Šarić zbog ozljede lakta i dalje pauzira, ali Sixersi pobjeđuju i bez njega. Philadelphia iskorištava sjajan raspored i upisala je već 11 pobjedu u nizu. Ovog puta pao je Brooklyn 121:95.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo