HEZONJA MONSTRUOZNIM ZAKUCAVANJEM DIGAO DVORANU NA NOGE: / Fantastični učinci Davisa i Bookera, Bender solidan

Image
Foto: Screenshot

Posebno zanimljivo bilo je u Bostonu gdje su Celticsi nakon produžetka poraženi od Pelicansa

17.1.2018.
9:54
Screenshot
VOYO logo

U NBA ligi sinoć su odigrana četiri susreta, a nama najzanimiljviji odigrali su Orlando Magic i Minnesota Timberwolvesi. Magic je na svom terenu došao do pobjede od 108-102, a gledatelji su mogli vidjeti nekoliko zanimljivih situacija.

Prva se dogodila sredinom druge četvrtine kada su se sukobili Aron Afflalo i Nemanja Bjelica. Nakon par odgurivanja Afllalo je snažno zamahnuo prema glavi Bjelice koji se uspio izmaknuti, a zatim su suigrači razdvojili bijesni dvojac koji je isključen iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Mario Hezonja u igri je proveo 17 minuta te je zabio 10 koševa uz nešto lošiji šut (4/12), a dodao je tome i po jedan skok i ukradenu loptu te tri asistencije. Ali dvoranu je dignuo na noge monstruoznim zakucavanjem sredinom posljednje čevrtine kojim je vratio prednost svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi strijelac Magica bio je Fournier sa 32 koša, a kod gostiju se posebnu istaknuo Butler s 28 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U akciji je bio i Dragan Bender sa svojim Phoenix Sunsima koji su u gostima poraženi kod Portlanda sa 118-111. Naš košarkaš proveo je 32 minute na parketu te je zabio šest koševa i dodao osam skokova i jednu asistenciju. Prvo ime susreta bio je Devin Booker koji je zabio 43 koša za Sunse, a domaćine je do pobjede predvodio dvojac Lillard - McCollum sa 31, odnoso 27 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su i Boston Celticsi na svom terenu protiv New Orleans Pelicansa. Gosti su slavili nakon produžetka rezultatom 116-113, a do po pobjede ih je predvodio fantastični Anthony Davis sa 45 koševa. Holliday i Cousins su dodali 23 i 19, a za Boston je najviše zabio Irving - 27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo