NBA predsezona / Hayward spreman za predsezonu, Boston ulazi u sezonu kao favorit Istoka

Image
Foto: AP Images

Velika konkurencija bit će Bostonu i Philadelphia 76ersi za koje igra naš Dario Šarić

27.9.2018.
11:21
AP Images
VOYO logo

Ljubitelji američke košarke polako, ali sigurno dolaze na svoje. NBA predsezona kreće u noći s petka na subotu, a otvaraju je utakmice Boston Celticsa i Charlotte Hornetsa te Philadelphia 76ersi koji igraju protiv australskog Melbourne Uniteda.

Bit će ovo prvi test za potencijalnu "zvijer s Istoka", momčad Boston Celticsa koja se nakon vrlo dobrog doigravanja prošle sezone vraća jača za još jednu zvijezdu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Utah Jazza stigao je u Boston na maksimalni ugovor još prošle sezone, ali je već u prvoj utakmici sezone gadno ozlijedio nogu te je zbog oporavka propustio cijelu sezonu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome, Boston je u regularnom dijelu prošle sezone zauzeo vrlo dobro drugo mjesto na Istoku. Do doigravanja ih je vodio fantastični bek Kyrie Irving, no i on se ozlijedio krajem sezone pa je sav teret spao na leđa rezervnog razigravača Terryja Roziera te mladiće Jasona Tatuma i Jaylena Browna

Ove godine Boston kreće u sezonu s najjačom postavom u posljednjih desetak godina. S Irvingom na poziciji playmakera, Brownom, Tatumom i Haywardom te veteranom Alom Horfordom Boston ima najpotentniju petorku na Istoku ove sezone. Pogotovo zato jer se LeBron James ovog ljeta preselio iz hladnog Clevelanda u sunčanu Kaliforniju odnosno LA Lakerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika konkurencija bit će Bostonu i Philadelphia 76ersi za koje igra naš Dario Šarić, ali i Toronto Raptorsi koji su prošle sezone iznenađujuće osvojili prvo mjesto na Istoku u regularnoj sezoni. Iako će glavnim zvijezdama u predsezoni minute biti limitirane, ipak se vrhunska NBA košarka vraća u program.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo