HAWKSI SE POSIPAJU PEPELOM ZBOG VELIKE POGREŠKE: / Ovako su pokušali objasniti to što su se odrekli Luke Dončića

Image
Foto: AFP

Pokušali su opravdati svoju lošu procjenu

19.2.2019.
19:27
AFP
VOYO logo

Luka Dončić u dresu Dallasa pruža sjajne partije u prvoj sezoni u NBA ligi. U prvih 55 utakmica Slovenac bilježi u prosjeku 20.7 poena, 7.2 skoka, 5.6 asistencija i 1 ukradenu loptu po utakmici i uz to je na 43 posto pogođenih šuteva.

On je najveći favorit za osvajanje nagrade za rookieja godine i trenutno je glavni igrač Dallas Mavericksa. Dončić je završio u Dallasu iako su mnogi mislili da će Slovenca uzeti Atlanta, ali Hawksi su ga tradeali i završio je u Mavericksima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslušali analitičare

Hawksi su zauzvrat dobili peti pick i odabrali su Traea Younga, a sada su i prvi put objasnili zašto su prepustili Dončića.

"Ovo dosta ljudi ne zna, ali da smo na kraju birali treći, uzeli bismo Luku. Radili smo s njegovim agentom, odradio je trening kod nas to jutro u New Yourku, ali potom je došao Dallas sat vremena prije početka drafta. Odmah sam im rekao da će im trebati još jedan lutrijski pick da bismo im prepustili Luku i tada su počeli pregovori, rekao je generalni menadžer Hawksa Travis Schlenk u razgovoru s ESPN-ovim novinarom Adrianom Wojnarowskim i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nas je taj trade imao smisla jer su naši analitičari procijenili da bismo za ovu godinu od Dallasa mogli dobiti 8. pick, odnosno, da će Mavsi završiti s devetim najgorim rezultatom ove sezone"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo