NBA PLAYOFF / Hawksi demolirali Buckse i poravnali seriju, glavne zvijezde obje momčadi ozlijeđene

Image
Foto: Profimedia

U odsutnosti glavne zvijezde Traea Younga sjajnu je utakmicu odigrao veteran Lou Williams

30.6.2021.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Atlanta Hawksi pobijedili su sinoć Milwaukee Buckse 110:88 i tako poravnali seriju finala Istočne konferencije na 2-2.

Bila je to još jedna odlična utakmica ovih dviju momčadi za koje je rijetko tko očekivao da će se naći na pretposljednjoj stepenici NBA doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hawksi su pokazali timsku igru, u napadu su bili maksimalno nesebični pa je cijela momčad skupila 26 asistencija na kraju utakmice. Također, razdijelili su napadački teret tako da je šest igrača zabilo dvoznamenkast broj poena.

U odsutnosti glavne zvijezde Traea Younga sjajnu je utakmicu odigrao veteran Lou Williams. Sweet Lou zabio je 21 poen uz veliku preciznost iz igre od 78 posto. Također, sjajan je bio i Bogdan Bogdanović koji je zabio 20 poena, ali je iz igre gađao tek 37 posto. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s ozljedama

Hawksi su neposredno uoči utakmice saznali lošu vijest kako njihov najbolji igrač Trae Young neće nastupiti zbog ozljede stopala koju je zadobio u završnici trećeg dvoboja, no na kraju dvoboja njihovi suparnici Bucksi su imali daleko više razloga za zabrinutost jer su osim utakmice možda i oni izgubili svog najboljeg igrača Giannisa Antetokounmpa za ostatak serije zbog ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antetokounmpo je zadobio "hiperekstenziju" lijevog koljena nakon što se sredinom treće četvrtine u skoku sudario s centrom Atlante Clintom Capelom te se više nije vraćao u utakmicu. U trenutku Antetokounmpove ozljede rezultat je bio 62:52  korist Hawksa koji su potom serijom 15-2 pobjegli na 77:54 i praktički riješili dvoboj.

"Vidjet ćemo u kakvom će stanju Giannis biti sutra. Prihvatit ćemo svaku vijest, jer imamo odličan sastav", krtak je bio trener Bucksa Mike Budenholzer nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ozljede je Antetokounmpo postigao 14 koševa uz osam skokova, a u redovima Bucksa nije bilo puno boljih nastupa. Jrue Holiday pridonio je s 19 poena, a Khris Middleton zaustavio se na 16.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo