HARDEN I IRVING POKVARILI JAMESOVU POVIJESNU VEČER: / Dva igrača Miamija upisala triple-double u istoj utakmici

Image

Milwaukee Bucksi upali su u ogromnu krizu. Sinoć su protiv Toronto Raptorsa upisali peti poraz u nizu, dinosauri iz Kanade svladali su ih 110:96

19.2.2021.
8:07
VOYO logo

Miami Heat počinje polako ličiti na sebe dok se pokušava izvući iz problema u koje su upali na startu sezone. Prošlosezonski finalisti pobijedili su sinoć Sacramento Kingse 118:110, a čak dva igrača Heata upisala su triple-double učinak.

U utakmici kakva se ne viša često Jimmy Butler i Bam Adebayo dominirali su u statističkim kategorijama. Butler je zabio 13 poena, podijelio 13 asistencija te uhvatio 10 skokova, bok je Adebayo zabio 16 poena, podijelio 10 asistencija te uhvatio 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo jedan lijep, balansirani učinak u momčadi Miamija u zabijanju poena, tako da je šest igrača završilo ovu utakmicu s dvoznamenkastim brojem poena. Najviše je kod Miamija zabio Herro (27), dok je kod Kingsa najbolji bio Nemanja Bjelica s 25 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Pad Lakersa

Brooklyn Netsi slavili su protiv Los Angeles Lakersa 109:98 i tako pokvarili rekordnu noć LeBrona Jamesa. Kralj je zabio 32 poena, a time je prešao brojku od 35 000 poena u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Netsi su se zadnji smijali u ovoj utakmici. Kyrie Irving (16 poena) i James Harden (23 poena) nisu bili spektakularni, a no pomogao im je Joe Harris koji je zabio 21 poen. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucksi upali su u ogromnu krizu. Sinoć su protiv Toronto Raptorsa upisali peti poraz u nizu, dinosauri iz Kanade svladali su ih 110:96.

Tandem Siakam-Powell bio je sjajan za Toronto. Siakam je zabio 27 poena, a Powell 29. Giannis Antetokounmpo predvodio je Buckse s 23 poena, 8 asistencija i 12 skokova. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo