Greg Popović: Kradem fore od Dude i Željka

Trener San Antonija priznao da ima svoje idole

19.6.2013.
17:42
VOYO logo

Trener San Antonio Sparsa Greg Popović izjavio je da često krade "fore" od srpskih stručnjaka Dušana Ivkovića i Željka Obradovića.

Greg Popvić je po mnogima jedan od glavnih krivaca što Sparsi pošle noći nisu postali šampioni NBA lige jer nije želeo da njegov tim pravi faul u poslednjem napadu kada je ekipa imala +3 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaš Majamija Rej Alen je trojkom u poslednjim sekundama kaznio ovu grešku Popovića, a on je priznao da ne može da se navikne na to evropsko pravilo.

- Nisam dovoljno pametan da to shvatim. Manu (Đinobili) stalno pokušava da me ubedi u to evropsko ustaljeno pravilo, ali ja ne mogu to da radim - naglasio je Popović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg San Antonia ipak je priznao da često koristi elemente iz evropske košarke, a posebnu pažnju obraća na srpske trenere i njov način rada.

- Iskreno, kradem neke njihove fore, a posebno od Dude (Dušan Ivković, selektor Srbije), koji zaista dobro radi. Uživam i dok gledam kako igra u napadu ekipa Željka Obradovića, kako se kreće lopta kod njegovih igrača, pa se trudim da to primenim - istakao je Popović i dodao da ceni i grčkog trenera Panajotisa Janakisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo