GOLDEN STATE RAZBIO DALLAS, SPEKTAKULARNO ZAKUCAVANJE BELLA: / Šariću 20 minuta u prvoj pobjedi Philadelphije

Image
Foto: AFP, Maddie Meyer

Sinoć je u NBA ligi odigrano osam utakmica, a od naših igrača nastupe su zabilježili Dario Šarić i Dragan Bender.

24.10.2017.
8:37
AFP, Maddie Meyer
VOYO logo

Philadelphia je u gostima kod Detroita slavila rezultatom 97-86 i tako došla do prve ovosezonske pobjede. Joel Embiid vodio je goste do pobjede sa 30 poena i devet skokova, a odličnu je utakmicu odradio i Ben Simmons koji je zabilježio triple-double učinak sa 21 košem, 12 skokova i deset asistencija.

Dario Šarić odigrao je 20 minuta te ja za to vrijeme zabilježio sedam skokova i po jednu asistenciju i jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Bender drugi je naš predstavnik koji je sinoć upisao vrijedne minute - odigrao je 13 minuta u prvoj pobjedi njegovog Phoenixa 117-115 protiv Sacramenta na domaćem terenu. Za to vrijeme zabilježio je pet poena i dva skoka. Devin Booker predvodio je momčad Sunsa sa 22 poena, 19 je dodao Marquese Chriss, a kod gostiju je najefikasniji bio Garrett Temple sa 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih rezultata valja istaknuti uvjerljivu pobjedu branitelja naslova Golden State Warriorsa u gostima kod Dallas Mavericksa od 133-103. Očekivano, Warriorse su do pobjede vodili Steph Curry sa 29 poena i Kevin Durant sa 25 poena. Najbolji igrač Dallasa bio je Wesley Matthews sa 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ove utakmice valja istaknuti i spektakularno zakucavanje rookieja Warriorsa Jordana Bella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja i istaknuti prvi poraz Houston Rocketsa koje su na njihovom terenu iznenadili Memphis Grizzliesi i pobijedili sa 98-90. Eric Gordon bio je najbolji igrač Rocketsa sa 27 poena, a James Harden dodao je 22. No to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv raspoloženih Grizzliesa koje je predvodio izvrsni Španjolac Marc Gasol koji je ubacio 26 poena. Conley je dodao 17 poena, te je Memphis tako i dalje neporažen u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlične utakmice odigrali su i Grk Giannisu Antetokoumpo koji je u domaćoj pobjedi Milwaukeeja protiv Charlottea 103-94 ugradio 32 poena i Nikola Jokić koji je za Denver ubacio 29 koševa. Nuggetsi su poraženi na domaćem terenu od Washingtona 109-104.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostalim utakmicama Miami Heat je svladao Atlanta Hawkse sa 104-93, a San Antonio Spursi Toronto Raptorse sa 101-97.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo