GIANNIS PRESKOČIO HARDAWAYA ZA ZAKUCAVANJE SEZONE: / Cijela dvorana je zanijemila nakon poteza čudesnog Grka

Image
Foto: Screenshot

Grčki reprezentativac još jednom je pokazao zašto je jedan od najuzbudljivijih košarkaša današnjice

7.2.2018.
8:25
Screenshot
VOYO logo

Košarkaši Milwaukee Bucksa pobijedili su New York Knickse u Madison Square Gardenu 103:89, a utakmicu su obilježile ozljeda najboljeg igrača Knicksa Kristapsa Porzingisa i brutalno zakucavanje grčkog reprezentativca u redovima Milwaukeeja.

USPJEŠNA VEČER HRVATA U NBA LIGI: Hezonja slavio protiv LeBrona, Šarić napunio koš suparnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giannis Antetokounmpo u četvrtoj minuti treće četvrtine poletio je zrakom i uhvatio dodavanje Khrisa Middletona koji mu ju je bacio na alley-oop i brutalno zakucao preko beka šutera Knicksa Tima Hardawaya Juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakucavanje neodoljivo podsjeća na potez LeBrona Jamesa kada je prije šest godina također prilikom alley-oopa preskočio Johna Lucasa III.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKANDAL UOČI EUROBASKETA: Jedna od najvećih zvijezda otkazala nastup, Grci tvrde da je sve namještaljka

Cijela dvorana je zanijemila, a oduševljenje nije uspio sakriti ni legendarni gost, bivša teniska američka zvijezda John McEnroe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez Grka ubrzo je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, a fanovi NBA košarke mogu samo uživati u partijama mlade zvijezde koja se već s 23 godine etablirala kao jedan od kandidata za najkorisnijeg igrača lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, fanovi Knicksa nemaju razloga za zadovoljstvo. Njihov najbolji igrač Krispaps Porzingis zbog teške ozljede ligamenta lijevog koljena propušta kraj sezone i izvan parketa će biti godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo