GASOL RASKIN / UO UGOVOR S PORTLANDOM: U obraćanju fanovima pojasnio svoju odluku: 'Još uvijek imam istu želju....'

Image
Foto: AFP

Gasol je s Los Angeles Lakersima osvojio naslov prvaka NBA 2009. i 2010. godine

21.11.2019.
11:15
AFP
VOYO logo

Španjolski košarkaš Pau Gasol, dvostruki NBA prvak, više nije službeno član momčadi Portland Trail Blazersa koji su se odrekli usluga 39-godišnjeg igrača. Španjolac se još nije oporavio od ozljede stopala koju je zaradio prošle godine.

Prema ESPN-u, u Portlandu, koji je u srpnju potpisao 2,6 milijuna dolara vrijedan ugovor s Kataloncem, htjeli su da Gasol ostane s njima, ne kao igrač, nego u upravi kluba. No Gasol ne razmišlja o kraju karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek imam istu želju i strast da igram košarku kao kad sam počeo igrati. Spreman sam i dalje sakupljati i posvetiti svu svoju energiju oporavku s jasnim ciljem: da opet budem zdrav kako bih mogao igrati igru ​​koju toliko volim", napisao je Gasol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Gasol je odigrao samo 30 utakmica zbog brojnih ozljeda. Prosjek mu je 17 koševa, 9,2 skoka, 3,2 asistencije i 1,6 blokada po utakmici, a dosad je odigrao 1.226 utakmica u NBA. Gasol također ima dvije srebrne olimpijske medalje i jednu broncu koje je osvojio sa španjolskom reprezentacijom, kao i naslov svjetskog prvaka i tri naslova europskih prvaka.

Gasol je s Los Angeles Lakersima osvojio naslov prvaka NBA 2009. i 2010. godine, a u sjevernoameričkoj košarkaškoj ligi proveo je gotovo dva desetljeća. Portland je bio njegov šesti klub u SAD. Prije toga je, osim za Lakerse, igrao za Memphis Grizzliese (2001.-2008.), Chicago Bullse (2014.-2016.), San Antonio Spurse (2016.-2019.) te Milwaukee Bucks (2019.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo