Frustrirani Mravi napokon pronašli žrtvu!

Košarkaši Zagreba su napokon osjetili malo zadovoljštine. U utakmici 6.

6.11.2011.
0:48
VOYO logo

Nakon teških poraza od Panathinaikosa, pa Cedevite i moskovskog CSKA, ovom prilikom je Zagreb pronašao svoju žrtvu, te su u određenim trenucima utakmice vodili i blizu 30 poena razlike. Na kraju je završilo s plus 17, a Zagreb je probio i stotku u poenima.

Sa 23 poena najbolji je strijelac Zagreba bio Damir Mulaomerović. Mario Kasun je dodao 20 koševa uz šest skokova, dok je Kruno Simon utakmicu završio sa 13 poena, pet skokova i deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do već do pete pobjede došli su košarkaši Cedevite. Oni su na gostovanju pobijedili Helios s laganih 87:62. Nikakve neizvjesnosti oko pobjednika nije bilo u ovom ogledu, pa se tako Anzulovićeva momčad već nakon prve četvrtine odvojila na više od deset poena razlike (24:13), nakon čega su prednost samo pojačavali.

Istina, Helios je na kraju treće četvrtine dobio malo nade smanjivši na 57:50, no u zadnjih deset minuta je krenula nova silovita igra Cedevite koja je na kraju rezultirala pobjedom 87:62.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Cedevite su najbolji bili Dontaye Draper i Chris Warren. Obojica su postigli po 15 poena i imali po četiri asistencije, s tim da je Draper tome dodao i pet skokova. Na drugoj strani je najbolji igrač bio hrvatski košarkaš Drago Pašalić sa 12 poena i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo