STVARNO SE TAKO ZOVE / Francuski košarkaš zbog neobičnog prezimena viralan u SAD-u: 'Treba mi dres za festivale'

Image
Foto: Profimedia.hr

Ljubitelji košarke traže od klubova da ga dovedu u SAD

5.10.2022.
15:18
Profimedia.hr
VOYO logo

G League Ignite i francuski Metropolitansi su se u Las Vegasu susreli, a oči košarkaške javnosti su bile uprte u dva vodeća kandidata za prvi izbor na NBA draftu iduće sezone – Victora Wembanyamu i Scoot Hendersona.

Usprkos činjenici da su na terenu obje potencijalne zvijezde NBA-a prosipale čaroliju, na internetu je postao viralan treći čovjek. Pozornost je ukrao Ho You Fat, krilni centar francuske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Amerikance je oduševio natpis na njegovom dresu odnosno zabavlja ih značenje njegovog prezimena. Nije trebalo dugo da se društvene mreže zapale, a nije nedostajalo ni kreativnih komentara.

'Ne želim biti na Twitteru'

'Da igra u NBA-u ne bi James i Curry imali najprodavanije dresove', 'Kako netko s takvim postoji 34 godine, a još nismo čuli za njega', samo su neke od reakcija na internetu.
Inače, Steeve Ho You Fat je rođen u Francuskoj Gvajani, a kao tinejdžer stigao je u Francusku gdje je proveo cijelu karijeru da bi svjetsku slavu zaradio nakon što mu je zbog talentiranog suigrača ekipa pozvana u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo prezime zabavlja Amerikance jer u nekoliko kombinacija i s manjim izmjenama može činiti nekoliko uobičajenih sintagmi na engleskom. Tako prebacivanjem prve riječi na kraj dobiva značenje koje se slobodno prevodi kao 'ti debela prostitutko', a dodavanjem slova W na početak tvori sintagmu koja znači 'Kako si debeo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je bila i reakcija komentatora u prijenosu koji je nakon jedne promašene trice 34-godišnjeg Francuza uzviknuo 'Ho You Fat za tri. Da, rekao sam to, tako se zove i ne želim biti na Twitteru'.

Naravno, ljubitelji košarke traže od klubova da Steevea Ho You Fata dovedu u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo