[FOTO] PREZGODNU HRVATSKU KOŠARKAŠICU USPOREĐUJU SA SEVERINOM I MIŠUROM: / Ona odbija laskavu titulu; 'Ne znam zašto to govore...'

Image
Foto: Instagram, Josipa Šilov

Trenutno nastupa za hrvatski klub ŽKK Šibenik

15.1.2021.
14:02
Instagram, Josipa Šilov
VOYO logo

Dvadesetdvogodišnja Josipa Šilov košarkašica je ŽKK Šibenika i hrvatska reprezentativka.

Josipa je rodom iz Vodica, za Večernji list je ispričala više o sebi i svojim počecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Starija sestra se upisala prva i jedan dan me je mama povela na trening i tu je sve počelo. Moji prvi treneri Ante Roca i Bore Vuković su glavni razlog zašto sam zavoljela košarku. Imala sam poseban odnos s njima, svemu su me učili. Prošla sam sve mlađe reprezentativne uzraste i bila jedna od glavnih nositeljica igre. Sve to upravo zbog vrhunskog rada u ŽKK Vodicama s kojima sam osvojila i kadetski naslov Hrvatske i juniorsku broncu. Tako da smatram da je to sve pridonijelo tome", rekala je Josipa koja je zatim prokometirala svoj boravak u talijanskom gradu Napulju, u kojem je živjela:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednog dana bih se htjela opet tamo vratiti, makar turistički. Ljudi su mentaliteta kao i Dalmatinci, uvijek vedri i nasmijani. Živjela sam u kući s dvije Talijanke, Bugarkom, Litavkom i jedno vrijeme s igračicom iz Vodica, Josipom Ivas. Imali smo jednu krasnu gospođu koja nam je kuhala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipu Šilov zbog izgleda često uspoređuju sa Severinom i Antonijom Mišurom, koja ima reputaciju najljepše košarkašice na svijetu.

Image
Foto: Profimedia, SIPA

Antonija Mišura

"Ne znam, možda je tima koji to govore ispala leća taj dan ili puklo staklo na naočalama. Za mene je Mišura najljepša košarkašica koju sam vidjela", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo