[FOTO] JEZIVI PRIZOR IZ TALIJANSKE BOLNICE: / Slavni talijanski sportaš objavio potresnu sliku iz kreveta - 'Ovdje je kao u ratu'

Image
Foto: Facebook

Objavio je i pomalo šokantnu sliku sebe prikopčanog na kisik jer očito ima problema s disanjem

16.3.2020.
8:48
Facebook
VOYO logo

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Italije, Matteo Malaventura, završio je u bolnici zbog upale pluća uzrokovane smrtonosnim koronavirusom. Malaventura je odlučio, iz bolničkog kreveta s maskom za disanje na licu, poslati poruku svim pratiteljima da se virus mora shvatiti ozbiljno.

Objavio je i pomalo šokantnu sliku sebe prikopčanog na kisik jer očito ima problema s disanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav svima, u bolnici sam s pneumonijom i priključen na kisik. Pišem ovu poruku kako bi svi ljudi bili svjesni ozbiljnosti situacije s koronavirusom. Mlad sam i nadam se oporavku, ali jučer sam bio u hitnoj i vidio sam neke nadrealne stvari. Činilo mi se da sam u ratu za samo četiri sata. Vidio sam više od 50 ljudi, sve su bile starije osobe s istim respiratornim problemima. Zahvaljujem svim doktorima i medicinskim sestrama koji rade, zaslužili su spomenik. Poruka svim ljudima vani - slijedite pravila, ovo nije igra. Nadam se da ćemo se svi uskoro vidjeti. S ljubavlju, Matteo Malaventura", napisao je slavni košarkaš.

Image
Image

Facebook

U Italiji je trenutačno više od 20 tisuća zaraženih, a umrlo je gotovo dvije tisuće ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo