FLASH I LBJ PONOVNO ZAJEDNO: / Dwyane Wade pojačava Cleveland Cavalierse i kreće po novi naslov s LeBronom

Image
Foto: AFP, Mike Ehrmann

Tri godine nakon što su im se putovi razdvojili, LeBron James i Dwyane Wade ponovno će igrati u istoj momčadi i zajedno loviti naslov NBA prvaka.

26.9.2017.
19:01
AFP, Mike Ehrmann
VOYO logo

Prije sedam godina je James došao u Wadeov Miami Heat i osvojio dva NBA naslova. Sada će popularni Flash pojačati Jamesove Cleveland Cavalierse i još jednom pokušati krenuti na vrh najjače košarkaške lige svijeta.

Željeli ga Heat, Spursi i Thunder

Wade je u nedjelju raskinuo ugovor s Chicago Bullsima u kojima je proveo prošlu sezonu i mjesec dana prije početka nove sezone postao slobodan igrač. U lov na 35-godišnjeg beka odmah su krenuli Miami, Oklahoma City i San Antonio, ali čini se da je utrku dobio Cleveland. Tako barem tvrdi najpouzdaniji američki novinar kad je u pitanju NBA liga - Adrian Wojnarowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavaliersi su mu ponudili manje novca, ali su mu pružili mogućnost da ponovno zaigra s velikim prijateljem što je na kraju bilo presudno. Cleveland je ranije doveo Isaiaha Thomasa iz Bostona, ali on će zbog ozljede biti izvan pogona do siječnja, tako da bi Wade mogao pokriti njegovu poziciju playmakera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudionik 12 All-Star utakmica je prošle sezone u Bullsima bio na prosjeku od 18,3 poena, 4,5 skokova i 3,8 asistencija tako da je sigurno da još uvijek može ponuditi puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo