FINALE ISTOKA UPRAVO JE POSTALO ZANIMLJIVO: / Raptorsi zaustavili Antetokounmpa, Leonard ih vratio u igru nakon trilera u dvostrukom produžetku

Image
Foto: Ap Images

Nakon 50 i nešto minuta u igri Kawhi je u drugom produžetku ukrao dvije čiste lopte, zaletio se sam na koš i vratio Toronto u igru u finalu Istoka

20.5.2019.
8:43
Ap Images
VOYO logo

Milwaukee Bucksi otputovali su sjeverno od granice SAD-a na treću utakmicu s Toronto Raptorsima i upisali svoj prvi poraz u seriji. u napetoj triler-utakmici potrebna su bila sva produžetka, ali Raptorsi su se ipak nekako uspjeli uhvatiti za slamku spasa.

Nije išlo Giannisa Antetokounmpa, to bi ukratko mogla biti dijagnoza praza Bucksa. Od 18 šuteva koje je bacio na koš grk je zabio samo njih pet, ali je s 23 skoka dominirao pod obručem. no njegovo isključenje na kraju utakmice vjerojatno je bilo presudno za poraz Bucksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je Toronto do pobjede i puno ranije od kraja drugog produžetka. Pascal Siakam dobio je sjajnu priliku da sedam sekundi prije kraja odved Toronto na četiri razlike, ali ruka mu se zatresla na liniji slobodnog bacanja, dok su herojizmi Khrisa Middletona na drugoj strani omogućili šansu Bucksima u produžecima.

No Gianni, no party

Drugu meć-loptu imao je u prvom produžetku Kawhi Leonard, ali ni on nije bio precizan. Pucao je, doduše preko dvojice u padu. Dalje od drugog produžetka Bucksi nisu mogli. Giannis je zaradio svoj šesti prekršaj, a i bez njegove slabije verzije koja se pojavila u ovoj utakmici Bucksi nisu dorasli Leonardu i Raptorsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 50 i nešto minuta u igri Kawhi je u drugom produžetku ukrao dvije čiste lopte, zaletio se sam na koš i vratio Toronto u igru u finalu Istoka. Završio je utakmicu s 36 poena, a lijepo mu je pomogao i Pascal Siakam s 25 zabijenih poena. Na drugoj strani Giannisa nije išlo pa je primat zabijanja koševa uzeo George Hill koji je zabio 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo