FASCINIRAO SVIJET ZAKUCAVANJEM: / Bogdanović svjedočio apsolutnoj ludosti koja prkosi zakonima fizike

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Košarkaš Los Angeles Lakersa Larry Nance oduševio je košarkaški svijet svojim zakucavanjem koje je viđeno u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu.

15.12.2016.
11:17
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, u susretu protiv Brooklyn Netsa Bojana Bogdanovića, Nance je zakucao preko 213 cm visokog centra Brooka Lopeza. Nance je ušao sam u reket, prvo je iza sebe ostavio svog čuvara koji je, ruku na srce, sporo reagirao u obrani, a onda se nekih 4 metra od koša vinuo u visine i moćno zakucao preko centra Netsa koji nije znao što ga je snašlo.

BOGDANOVIĆ SPASIO DAN: Hrvatski košarkaš najbolji strijelac u pobjedi svojih Netsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je ovo ludo zakucavanje bilo svjedoči i usporena snimka na kojoj se najbolje vidi nevjerojatan odraz i putanja leta u zraku koja je imala svoju dugu uzlaznu amplitudu, kao i reakcija navijača u Barclays Centeru i igrača na klupi oba sastava. Svi su se, naime, uhvatili za glavu nakon ovog uistinu suludog poteza. Inače, Netsi iskoristili loš niz kluba iz Los Angelesa i pobjedom 107-97 nanijeli im osmi uzastopni poraz u NBA ligi, a najbolji u redovima pobjednika bio je Bogdanović s 23 postignuta poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo