ČUDESNI DUBROVČANIN / Fantastična partija Marija Hezonje: Eksplodirao u posljednjoj četvrtini i odveo Real na vrh Eurolige

Image

Uz Hezonju, odličnu je utakmicu odigrao i Francuz Guerschon Yabusele koji je ubacio 24 poena uz šest skokova i tri asistencije. Strijelce domaće momčadi predvodio je Semi Ojeleye sa 18 koševa

24.3.2023.
23:03
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja je sa 26 koševa bio je najbolji strijelac 30. kola Eurolige u kojoj je njegov Real Madrid slavio s uvjerljivih 96-79 na gostovanju kod bolonjskog Virtusa. 

Dubrovčanin je ubacio čak osam trica iz 11 pokušaja, što mu je rekord karijere. Sjajno je odradio posljednju dionicu kada je u samo deset minuta pogodio šest trica. Drugim riječima, u zadnjoj četvrtini je zabio 18 poena što je tek nešto manje nego što je postigla cijela protivnička momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja je prije nešto više od mjesec dana ubacio 30 poena Monacu, a večerašnja utakmica je bila druga najefikasnija u sezoni.

Real na vrhu Eurolige

Uz Hezonju, odličnu je utakmicu odigrao i Francuz Guerschon Yabusele koji je ubacio 24 poena uz šest skokova i tri asistencije. Strijelce domaće momčadi predvodio je Semi Ojeleye sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je kao domaćin svladao Valenciju sa 90-79, a Fenerbahče je u Istanbulu bio bolji od Žalgirisa sa 87-79.

Real je na vrhu ljestvice s učinkom 21-9, ispred Olympiacosa (21-8), Barcelone (20-10) i Monaca (20-10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo