ODLUKA JE PALA / Drastične promjene u hrvatskoj košarci nakon debakla. Raspušten stručni savjet na čelu s Dinom Rađom

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Objavili su to na svojoj službenoj stranici, a mi priopćenje objavljujemo u cijelosti

15.7.2022.
18:23
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon debakla u kvalifikacijama za svjetsko košarkaško prvenstvo i ispadanja iz utrke za plasman, HKS je donio važnu odluku i na posljednjoj je sjednici raspustio stručni savjet na čelu s Dinom Rađom.

Objavili su to na svojoj službenoj stranici, a mi priopćenje objavljujemo u cijelosti,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza je na 34. sjednici održanoj elektroničkim putem u petak, 15. srpnja 2022. donio odluku o raspuštanju Stručnog savjeta za mušku košarku koji je bio ustrojen kao stručno i savjetodavno tijelo Upravnog odbora.

Upravni se odbor Stručnom savjetu zahvaljuje na dosadašnjem radu i uloženom vremenu, no s obzirom na nemogućnost adekvatnog djelovanja uslijed novonastalih okolnosti, donosi se odluka o promjeni u strukturi samog HKS-a kojom se ukida tijelo Stručnog savjeta za mušku košarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravni odbor će u dogledno vrijeme donijeti odluku o daljnjim koracima vezanima uz stručno djelovanje na razini HKS-a te o istome bez odgode obavijestiti javnost", stoji u priopćenju saveza.

No, to što je Rađa otišao iz stručnog savjeta, ne znači ujedno i da je otišao iz Saveza, samo više nije na toj funkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo