DOŠAO POMOĆI KLUBU I MLAĐEM BRATU: / Andrija Žižić vratio se u Cibonu

Image
Foto: Pixsell, Grgur Žućko

Cibona će u novoj sezoni ići na "bratski pogon", u momčad se nakon dvije sezone vraća Andrija Žižić, a tamo ga čeka 17 godina mlađi brat Ante.

4.8.2015.
9:29
Pixsell, Grgur Žućko
VOYO logo

Andrija je do proljeća bio igrač talijanske Piacenze, a od tad se kalkuliralo s njegovim dolaskom pod toranj. Iskusni centar, bivši reprezentativac, velika je podrška mlađem bratu Anti, koji je jedan od najvećih talenata hrvatske košarke, a prošlu je sezonu u Cibonu sjajno iskoristio i postao prvi centar momčadi.

'Želimo da Andrija ostane i nakon karijere'

"Sve smo se dogovorili, a ugovor ćemo potpisati kad nam počnu pripreme 10. kolovoza. U obitelji Žižić smo u odličnim odnosima, želja nam je da Andrija ostane u klubu i nakon igračke karijere", kazao je za 24 sata direktor Cibone Aleksandar Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak starijeg Žižića ne bi trebao smanjiti minutažu njegovom bratu, ali ni Ivici Zubcu, koji je s reprezentacijom U-19 na Svjetskom prvenstvo ovog ljeta osvojio srebro.

"Andrija će biti u statusu trećeg centra, uskakati kad 'zaškripi’, bit će najkvalitetniji mogući ‘osigurač’ za dvojicu mladih centara", dodao je Aco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boljeg učitelja teško da su mogli dobiti, Andrija Žižić igrač je sjajne centarske tehnike kojom će poučiti Cibonine mlade snage. Cibona je ovog ljeta dovela i američkog razigravača Coreya Fishera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo