'Sushi dolazi iz Japana, a on je Filipinac, kretenu!'

Amerika ne prestaje pričati o Jeremyju Linu, azijskom košarkašu koji je 'preko noći' oteo naslovnice.

23.2.2012.
14:10
VOYO logo

Naime, Floyd Mayweather je na Twitteru napisao da Jeremy Lin dobija pažnju medija samo zato što je Azijat, a ta je tvrdnja jako naljutila prvog čovjeka UFC-a Danu Whitea koji ga je javno napao zbog takvog komentara.

"Floyde, ti si rasist. Rekao si da Lin dobija tretman u medijima samo zato jer je Azijat u NBA-ligi te da takav tretman Afroamerikanci ne mogu dobiti. Zar Kobe Bryant ili Michael Jordan zaista nikada nisu bili hvaljeni u medijima? Drugo, rekao si da bi Manny Pacquiao trebao negdje ići raditi sushi. Sushi dolazi iz Japana, a on je Filipinac, kretenu. Ne brini se oko njih po Twitteru nego odi u ring s Pacquiaom i odradi meč koji mnogi navijači žele vidjeti. Znam da govorim u ime milijuna navijača. Zašuti i odi u ring s njime", poručio je White Mayweatheru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trebalo čekati na odgovor, a poslao ga je Mayweatherov menadžer Leonard Ellerbe.

"On je zadnja osoba koja može kritizirati nekoga, neka zašuti i brine svoje brige. Neka nastavi iskorištavati svoje borce koje potplaćuje. Ako nastavi trabunjati možda organiziramo seminar za UFC borce na kojima ćemo im objasniti kako bi se novac od TV prava trebao dijeliti", poručio je Ellerbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo