Đorđević novi selektor?

Staro mesto, nova uloga

27.11.2013.
14:30
VOYO logo

Proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević navodno je pristao da preuzme vođenje reprezentacije Srbije, prenosi „Sportski žurnal“.

Pored Đorđevića kandidati za naslednika Dušana Ivkovića na klupi ’orlova’ bili su i Saša Obradović i Igor Kokoškov, a da se pominjao i Aleksandar Kesar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Žurnal“ ističe da se potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga prethodnih dana sastao sa Đorđevićem u želji da otkrije njegovu zainteresovanost za rad u državnog tima i od njega je dobio potvrdan odgovor.

Taj list ističe da je Srbija tako praktično dobila selektora, ali su nas iskustva u ovoj zemlji, ipak, naučila da nijedan posao nije gotov dok ugovor nije potpisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada Bodiroga i Đorđević nisu pričali o finansijskim detaljima ugovora, ali je sigurno da Ivkovićev naslednik neće raditi volonterski, kakav je slučaj bo sa njim.

Đorđević je sa nacionalnim timom osvojio gotovo sve, sa Jugoslavijom je po jednom bio svetski šampion i olimpijski vicešampion, a tri puta se peo i na krov Evrope. Tokom igračke karijere, branio je boje Partizana, Olimpije iz Milana, Fortutuda iz Bolonje, Portlanda, Barselone, Reala, Skavolinija i Armani Džinsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenersku karijeru započeo je upravo na klupi Armani Džinsa 2006. godine, koji je vodio samo godinu dana, da bi potom bio još trener Benetona, u sezoni 2011/12. Od leta prošlog leta je bez angažmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo