'RAME UZ RAME S PARTIZANOM' / Rađina objava zapalila društvene mreže, stigle mu i provokativne poruke, ali legenda se brzo snašla

Image
Image

Tri puta zaredom osvojli su europski krov i zaslužili epitet najboljih izvan NBA-ja

16.12.2021.
11:37
VOYO logo

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa izazvao je podosta reakcija svojom posljednjom objavom na Instagramu.

"Zadnja utakmica najveće ekipe svih vremena van NBA", napisao je pored fotografije momčadi Jugoplastike koja je bila prvak Europe 1989., 1990. i 1991. godine i zaslužila titulu najbolje europske momčadi 20. stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Božidar Maljković bio je na čelu te momčadi prepune talenata predvođenih Kukočem, Rađom, Perasovićem, Tabakom, Savićem, Ivanovićem, Sobinom, Naglićem i drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bi se sramili ni unutar NBA-ja", jedan je od komentara koji je privukao Rađinu pažnju pa je na njega i odgovorio: 'I ne bi.'

Image
NAKON DUDINOG POGREBA /

Dino Rađa i Vlade Divac snimljeni u beogradskom restoranu, slušali tamburaše, a zapjevala se i Cesarica

"Rame uz rame s Partizanom", još je jedan na koji je Rađa reagirao: 'Malo bolji ipak.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji od Draženove Cibone?

"Bili ste sjajni i s granitnom obranom, ali jedini pravi europski show-time sa superatraktivnom košarkom bila je Cibona s Draženom koja je bukvalno razvaljivala sve protivnike s po 20-30 razlike... Jedino što su oni nakon 22-0 u najjačem Jugoslovenskom prvenstvu, izgubili u play-offu od Zvezde i Zadra i tako propustili priliku da četiri puta zaredom budu prvaci Europe, a bili su jači od svih za klasu. Ipak prepotentnost im je došla glave jer su u ta dva slučaja potcijenili rivale koje su u regularnom dijelu sezone tukli po 20-25 razlike... U svakom slučaju, ako se broje trofeji, a broje se, kapa dolje, Jugoplastika je najbolja, ali što se tiče atraktivnosti i razvaljivanja protivnika, Draženova Cibona je bila bez premca", poručio mu je jedan fan na što je Rađa napisao:

"Draženovu Cibonu smo dobili tako da sorry but jebiga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jugoplastika je svoj prvi europski naslov osigurala pobjedom u finalu protiv Maccabija, a u iduća dva su rušili Barcelonu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo