MISLE OZBILJNO / Kakva 'bomba': Dinamo predstavio poznatog trenera i jako igračko pojačanje: 'Nadam se da će klub nastaviti rasti i uz moju pomoć'

Image
Foto: KK Dinamo Zagreb
22.3.2023.
12:43
KK Dinamo Zagreb
VOYO logo

Košarkaški klub Dinamo Zagreb predstavio je novog trenera prve momčadi, iskusnog Vladimira Anzulovića s kojim su dogovorili suradnju na idućih dvije i pol godine. Anzulović je već u ponedjeljak navečer predstavljen igračima i odradio je prve treninge, a osim njega novost je i Amerikanac Romelo Burrell, 25-ogodišnji krilni centar.

Image
Image

'Vlado ima veliko iskustvo, ali i zaraznu volju za rad'

Predsjednik KK Dinamo, Marijan Pojatina uz izraze dobrodošlice novim članovima kluba, naglasio je kako je Vladimir Anzulović dugoročno rješenje na klupi ovog premijerligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svjesni Anzulovićeve kvalitete i aktualnog trenutka u sezoni, kao i situacije u sezoni, odlučili smo se na ovaj korak s ciljem da održimo stabilnu situaciju na tablici. Vlado ima veliko iskustvo, ali i zaraznu volju za rad, kao i dugoročnu viziju koja je slična našoj u klubu. Njegovim angažmanom pokazali smo da mislimo ozbiljno i da vjerujemo da naš klub ima perspektivu nastaviti plijeniti pozornost košarkaških krugova i dodatno se etablirati u premijerligaškom društvu, ali i činiti daljnje iskorake”, kazao je Marijan Pojatina, predsjednik KK Dinama.

Image
VRTLOG EMOCIJA /

Hit trener i njegova uzdanica u studiju Net.hr-a: 'Oko utakmice s Cibonom je bilo repova... U četvrtak ne smijemo izgubiti'

Image
VRTLOG EMOCIJA /

Hit trener i njegova uzdanica u studiju Net.hr-a: 'Oko utakmice s Cibonom je bilo repova... U četvrtak ne smijemo izgubiti'

Kratka epizoda na Islandu

Vladimir Anzulović u Dinamo dolazi nakon kratke epizode na Islandu, a iza sebe ima bogato iskustvo rada u najboljim hrvatskim klubovima, ali i slovenskoj Krki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pratim ovaj klub od samih osnutaka i zbog nekih prijateljskih veza, znam kako je klub rastao i da još uvijek rastu. Nadam se da će nastaviti uz moju pomoć. Svjestan sam situacije u klubu, vjerujem da zajedničkim snagama možemo napraviti ono što se od nas očekuje. Želja je podignuti nivo igre u svim segmentima, zasad imamo minimalističke ciljeve, ali korak po korak”, prvi su dojmovi Vladimira Anzulovića kao trenera Dinama.

Image
Image

Romelo Burrell igra na poziciji 3 i 4

Romelo Burrell došao je iz ciparske Omonije, a igra na poziciji tri i četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obzirom da sam iz Chicaga naravno da sam znao za Tonija Kukoča, ali jasno i Dražena Petrovića i Ivicu Zupca koji igra za moju omiljenu momčad LA Clippers. Prošla sezona mi je na koledžu bila najbolja u karijeri i pomoglo mi je da se odlučim na profesionalne vode. Na Cipru mi je završila sezona i drago mi je da sam dobio priliku ovdje u Hrvatskoj. Veselim se debiju, sviđa mi se momčadi, treninzi su intezivniji nego na Cipru, što mi osobno paše”, rekao je Burrell okupljenim novinarima.

Trenerski debi za Dinamo Vladimir Anzulović ima već u subotu u 18h protiv KK Zaboka u drugom kolu Lige za ostanak, a ulaznice za utakmicu po cijeni od 5 eura moći će se kupiti od 17h na blagajni dvorane Dražena Petrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo