DETROIT PISTONSI SPAJAJU NEKAD NAJVEĆE MLADE ZVIJEZDE LIGE: / Jedan ima problema s drogom, drugi s koljenima

Image
Foto: Facebook/NBA on ESPN

Nije ovo prvi put da u istoj momčadi igraju prvi i drugi izbor istog drafta

14.8.2019.
17:14
Facebook/NBA on ESPN
VOYO logo

Detroit Pistonsi nisu momčad od koje drugima u NBA ligi tresu gaće, a vjerojatno neće biti ni nakon što su svojoj momčadi priključili zvijezde drafta 2008. godine.

Ali nema veze, spoj Derricka Rosea i Michaela Beasleya budi neku nostalgiju, ipak se radi o prvom i drugom izboru drafta od kojih se očekivalo jako puno, ali je svatko na svoj način razočarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRETAN BOŽIĆ U KOLOVOZU: /

NBA liga oduševila 'najboljim rasporedom ikad' za Božić

Image
SRETAN BOŽIĆ U KOLOVOZU: /

NBA liga oduševila 'najboljim rasporedom ikad' za Božić

Derrick Rose pretrpio je u svojim najboljim danima tešku ozljedu koljena zbog koje više nikad nije mogao igrati na visokoj razini. Još uvijek tu i tamo pokaže bljeskove svoje nekadašnje moći. Pitajte samo Utah Jazz kojem je utrpao ove sezone 50 poena u jednoj utakmici. Iza njega je solidna sezona u kojoj je za Minnesotu zabijao u prosjeku 18 poena, čime je izjednačio najbolji prosjek od ozljede.

Supertalent na pogrešnom putu

Dok je Derrick Rose na nekakvom putu prema gore i sa svojih 30 godina još uvijek ima neke nade da odigra pokoju dobru sezonu, što onda reći za Michela Beasleya koji je u ligu ušao kao supertalentirano krilo koje može koševe zabijati na bilo koji način koji mu tog dana padne na pamet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, samo su mu gluposti padale na pamet. Nije nikako mogao obuzdati pušenje trave, čak iako je znao da će ga testirati. Triput je pao test na drogu, posljednji put to se dogodilo prošle godine, zbog čega je morao odsjediti pet utakmica. Nastupao je za pomalo očajne Lakerse kao igrač s klupe, no nije se baš proslavio.

Nije ovo prvi put da u istoj momčadi igraju prvi i drugi izbor istog drafta. Našlo se takvih slučaja dosta kroz NBA povijest, a najzanimljiviji takav combo su vjerojatno Shaquille O'Neal i Alonzo Mourning.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo