Smiješi nam se najveći uspjeh Hrvatske u zadnjih 20 godina!

Bio je to maraton, dva produžetka i na kraju ipak pobjeda protiv Grčke. Igrali su se naši igrači i s rezultatom i živcima sviju nas, ali na kraju su ipak potegnuli kad je najviše trebalo.

16.9.2013.
17:52
VOYO logo

Bila je to jako čudna utakmica. Mislim tu najviše na taj jedan dojam, možda je to najbolji izraz, da igramo relaksiramo i revijalno. Uzrok toga je možda saznanje da ionako idemo u četvtfinale, kako god odigramo s Grčkom. Na svu sreću, to nam se nije osvetilo.

Grci su nas svojom igrom uspavali, jer oni su i prije utakmice imali samo teoretske šanse za četvrtfinale, a imam i informacije da je pola njihove reprezentacije posvađano između sebe, da imaju jako lošu atmosferu i to vidjelo na njihovoj igri premda je utamica do samog kraja bila otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svidjelo mi se što smo u presudnim trenucima stvarno odigrali hrabro, tu prije svega mislim na Bogdanovića, pa Rudeža koji je dao jednu vrlo bitnu tricu, Draper nas je prije produžetaka držao na životu i opet se ponavlja da kao momčad djelujemo moćno, jer svaki put se može dogoditi da netko drugi bude taj presudni faktor. Ante Tomić je odigrao odičnu utakmicu s 15 poena i 12 skokova, i bez obzira na periode kad su svi igrali slabo, mislim da je bio pravi.

Najbitnije je da smo pobijedili i da smo zadržali taj fenomenalni pobjednički niz od sedam utakmica zaredom. Međutim, nije dobro sad poletjeli i misliti da smo nedodirljivi. Moramo biti svjesni da pobjeđivati možemo samo s iznimno motiviranom i agresivnom obranom. Moramo igrati sto posto protiv svakoga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbjegli smo Francuze i Litvance u četvrtfinalu, i sada čekamo Ukrajinu. Ukrajinska je reprezentacija na ovom prvenstvu imala vrlo dobrih trenutaka, više dobrih nego loših. Imaju vrlo, vrlo neugodnog playmakera, tog Jetera koji je pokretač svih njihovih akcija i mislim da je ključ pobjede kontrola Jetera i njegovog prodora.

Oni na svim pozicijama imaju solidne igrače, dva centra od kojih jedan igra u NBA-ju, pa solidne vanjske igrače, solidne šutere, dakle to je ekipa protiv koje motivacije i želje za pobjedom ne bi trebalo nedostajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja vjerujem da možemo pobijediti. Na kraju krajeva, i navijači sada očekuju našu pobjedu i sve drugo ostavilo bi ponovno jedan negativan dojam na kraju, a to si sad ne smijemo dozvoliti. Tim više što smo Ukrajince u zadnjih godinu dana već pobjeđivali u pripremnim utakmicama. Naravno, to nije isto i očekuje nas težak okršaj, ali vjerujem da smo u dobroj situaciji da ostvarimo možda i najbolji rezultat u zadnjih 20 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo