Ovako se ne igra za Hrvatsku? Apsolutno se ne slažem!

Poraz od Španjolske treba zaboraviti, što neće biti nimalo lako. Igrači se sada trebaju okupiti zajedno, napuniti novom energijom i pobijediti u utakmicama koje možemo i moramo dobiti.

4.9.2013.
22:48
VOYO logo

Jako je teško kritizirati i bilo što reći nakon ovakve utakmice sa Španjolskom. Sve se jasno vidjelo, igrali smo u velikom grču. Jedina utjeha je to što smo izgubili od najjače reprezentacije na prvenstvu. Sve ostalo je bilo ispod očekivanja. Imali smo samo nekoliko kratkih trenutaka kad smo igrali dobro. Sve ostalo je bilo nepovezano, bez šuta izvana i to je nešto što me je i najviše smetalo u našoj igri, šut je nešto što nas tradicionalno krasi.

Ono što me je stvarno pozitivno iznenadilo je velik broj naših navijača na tribinama. Stvarno moram pohvaliti kakvo je bilo navijanje i koliko je ljudi bilo u našim majicama i dresovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ma siguran sam da su i naši igrači htjeli napraviti puno više kad su vidjeli tribine. Na njihovom tijelu se vidjela dobra energija, vidio sam dogovore između njih na terenu, ali kad igraš protiv Španjolske, igraš koliko ti ona dozvoli.

I zato mi se ne sviđa što su odmah krenule kritike, ma treba pričekati s njima. Čuo sam komentare oko sebe 'tako se ne igra za Hrvatsku'. Apsolutno se ne slažem! Istina je, igrali smo slabo, nije bilo centarske igre, Španjolci su nam centre potjerali od koša, i da, pokazali smo nedostatak ideje, ali kako god okreneš Španjolska nam je dala 68 poena. To je relativno malo za Španjolsku, ali ne možeš o tome pričati kad ti zabiješ 40. Tako da nam to nije nikakva utjeha, pogotovo jer se ne vidi kako ćemo igrati protiv Gruzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada nas čeka Gruzija, utakmica koju jednostavno moramo dobiti. To je iznimno iznimno organizirana reprezentacija, što su odmah i pokazali u prvoj utakmici. Imaju dobrog trenera i zna se kod njih tko i što radi. I zato će biti jako teško igrati protiv njih, ali sigurno lakše nego protiv Španjolaca.

Skupina C:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. rujna: HRVATSKA - Španjolska 40:68 5. rujna: HRVATSKA - Gruzija 77:76 7. rujna: HRVATSKA - Poljska (17.45) 8. rujna: HRVATSKA - Slovenija (21.00) 9. rujna: HRVATSKA - Češka (17.45)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo