MALO GA NAGAZILI / Dallas doživio težak poraz, Dončić odigrao vrhunski pa morao odgovoriti na neugodno pitanje: 'Moram se vratiti na pravi put'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice Dončić se ponovo našao na udaru kritika

8.12.2021.
8:52
Profimedia
VOYO logo

Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, Brooklyn Nets su u gostima svladali Dallas Maverickse, Los Angeles Lakers su kod kuće sa 117-102 bili bolji od Boston Celticsa, a New York Knicks su sa 121-109 nadigrali domaće San Antonio Spurse.

Netse, koji su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 17 koševa, do pobjede je predvodio Kevin Durant koji je 11 od svojih ukupno 24 pogotka zabio u zadnjoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Harden je dodao 23 poena, uz 12 asistencija i devet skokova, a LaMarcus Aldridge 15 koševa.

Kod Dallasa je najbolji bio Slovenac Luka Dončić sa 28 ubačaja i devet asistencija, dok je Kristaps Porzingis ubacio 17 koševa i ugrabio 12 skokova. Ovo je Dallasu peti uzastopni poraz, a Netsima 15 pobjeda u 19 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prigovarali mu za težinu

Nakon utakmice Dončić se ponovo našao na udaru kritika, iako je igrao s nezaliječenom ozljedom gležnja, a čak je i šepao tu i tamo na utakmici.

"Još boli. Pokušavam trenirati i igrati, ali još je osjećam", rekao je Slovenac. Zatim su ga pitali kako se osjeća fizički i što misli o tome da ga kritiziraju zbog viška kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da moram imati bolju kondiciju. Imao sam dugačko ljeto, nakon Olimpijskih igara uzeo sam tri tjedna slobodno i opuštao se, možda malo previše, moram se vratiti na pravi put", pojasnio je Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati

LA Lakers su kod kuće sa 117-102 bili bolji od Boston Celticsa, a LeBron James je zabio 30 koševa za petu pobjedu svoje momčadi u zadnjih osam utakmica.

Russell Westbrook je pridonio slavlju Lakersa sa 24 koša i 11 asistencija, a Anthony Davis je utakmicu završio sa 17 pogodaka i 16 skokova. Najbolji strijelac na utakmici bio je Jayson Tatum sa 34 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Knicks su u gostima sa 121-109 svladali San Antonio Spurse najviše zahvaljujući RJ Barrettu koji je postigao 32 koša. U redovima San Antonia najučinkovitiji je bio Derrick White sa 26 poena.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo